Kika in här!

www.tipnails.net

Välkomna då!!!!

Softa...

skönt med en lugn dag...att sitta o fixa naglar fr. 13-18.30 tar på krafterna men ÄNTLIGEN känner jag att jag har hittat mitt kall...säger man så...Är så glad över mitt...inom snar framtid "företag". Love my ny "job"...om man nu kan kallar den för det...för så rolig har man väl inte vanligt fall på jobbet..hihihi

Imorgon kommer söte Emma o ska får sina tassar stylad av mig..lagom til MK gala....sedan kommer hennes kollega senare vid 11...också ett sett fina naglar vill denna damen har...såååå roliggggg....nu e kameran laddad iaf.;P

Tills dess....middag står på tur....eller snarare kvällsmat...

Öppet hus!!!

Hade just "öppet hus" med massor med Mary Kay produkter..och som vanligt glömde jag att fota! grrrrrrrr!...innan dess hade jag två goa kunder...den ena var/är nagelbitare men det var inte alls så farligt som hon själv tyckte=)....o den andra fick en nagelförlängning med lila glitter! på Så snygg blev den om jag själv får säga! Men F_n! Tror inte ni att min kameran var tokigt då med!!! grrrrrrr!!! IGEN!!!....så nya batterier behöver jag a.s.a.p!!!!

Så någrar pic.update blev det tyvärr inte denna gången heller...¤suck¤

Tröttis...

Jobb jobb o jobb men ack så KUL!!!! Imorgon väntar nya utmaningar!!! Ser halv imot det!!! En go tjej som jag gjorde återbesök på...hon fick filning samt fyllning med gele på hennes gamla akryl naglar. Mycket jobb men resultatet blev toppen om man får säga det själv. Dock är det så att jag näst intill hatar akryl,,,iaf. när man ska tar bort det...för det sitter som berget!!! Som att slipa på hårt härdad porslin....tycker att min filmaskin är bra men akryl är ju en jättebra material som håller så bra men att tar bort en bra akryl kan tar tid! Så säger väl inte en BRA nagelteknolog men jag är bara ÄRLIGT!...men det é väl det där med träning....träna träna träna o träna....


Akryl grund med gele fyllningar....



Mitt eget verk=)....förlängning med vita tippar o gelen på...som många många många gillar;)

Ojsan!

Kom på mig själv att jag glömt att blogga de senaste dagarna...tror jag...iaf. vi har det lugn o skön hemma. Mannen min är så söt så han bytte sin lediga helg så vi kunde får en annan helg ledig...så att vi kan bilar upp till Sthlm! Tur nog känner vi en vän som praktiserar som jurist där uppe..hahaha skryt skryt..i know=)...Så medan jag går på min kurs ska mannen o vännen umgås lite...

Vet inte vad jag o barna ska hittar på idag. Vill tar en tur till Ikea så vi får ser om jag vill tar med två vilde på buss. Men det handlar ju bara om någrar hållplatser. Vi bor ju nästan granne med Ikea känns det som..=)


Soffan till salu!






update!---soffan e såld...jihaaa!

Snart fulltbokad!

Många kund på ingång....nästa vecka rätt så bokad...supersköj! Jag e så trött denna vecka..tur det! För nästa vecka måste jag vara pigg! Söta Emma var hos oss hela dan idag! Så stolt över henne. Hon har blivit stjärn konsult inom Mary Kay igen samt blivit framröstad till "Go Give"...ska förklarar om det en annan gång. Men hur som helst så är hon så duktig!

På måndag e det öppet hus hos mig. Emma med sina MK produkter o så har jag mina nails! Ska blir så sköj!  Sj'lvklart e alla välkomna då! kl.19 sharp...=)

Dag o natt!!

Allting går i ett just nu! Ledigheten försvinner o dagarna flyger förbi! Hade svårt att bestämma om Sthlm:s resan (nagel kurs) men nu kom vi fram till att jag o mannen skulle bilar upp. Då flyget passar inte överens med tiden som jag ska vara på kursen. Måste iså fall boka hotell o annat onödig utgifter. Så barna får vara med mormor o morfar medan jag o Jimmy kör upp till huvudstaden!

Nästa månad ska vi lägga handpenning till Thailand resan! Ska försöka åka ner dit varannan år om ekonomin tillåter. Vill att barna ska lära känna mina släktingar o sin del av det thailändska med. Viktig för oss att de vet att de har släktingar o familj därnere med! Massor kärlek o värmer av folk som bry sig om oss om inte annat.

Nu é värme tillbaka till Svea igen! Kanske blir en bra sensommar väder trots allt!

Dittan o dattan!

Oh haft en lugnt dag o helg! Mannen har varit ledigt...så bra! Just ätit köttbullar mackor..mannens favvo...o god kaffe. Kaffe é ngt. som jag ABSOLUT ICKE klarar mig UTAN!




....KäRLeK....


ännu ett sentttt inlägg....

Ojdå vad hände med sängen...skulle sova men blev fast framför burken....ville visar er min fina hemma "salong"=)....ska på kurs i Sthlm nästa månad....tror jag...gel kurs....(för naglarna för er som inte hänger med..=)








Liseberg!

Dagens i bild då.....zzzzz.....mannen é o tittar på Europe med en vän....jag o barna e hemma o softa efter en långt daggggg.....zzzzzzz.....nu ska jag mysa vidare med kudden min...zzzzzzzzz'

köade in...vi var tidiga


Bella ällllskar denna....hennes pappa likaså....


Lillemannen susade gott emellanåt....


God latte fr. skafferiet fick mamsen...pappa Jimmy fick står i kön...


Kanin ungar!

Nagelfix!

Ursäkta min frånvaron men fullt upp med annat=P.....fick hem flera glitter färger till naglarna..så fina färger...Bilderna får jag liksom ladda ner via mobilen/blogga därifrån då. Hittar inte min program till kameran heller så jag har inte installerar nått alls i den nya bärbar....visserligen har den en massa program o finess redan men har inte hunnit går igenom den ännu.

Mannen vill in o lyssnar på Hammer fall ikväll. Får ser om vi får barnvakt eller nått...

So long!

Dagens arbete!


Namn byte!!!

Kom ju på namnet Nice nails till mitt framtida företag men jag surfade aldrig o kollade om det namnet var tagen....gjorde det nyss o DET VAR DET!...TYPISKT!!!!....så vad ska jag byta det till nu då?????

Jag hade Nice Nails....Nails for everyone...

Nails for everyon blir kvar men Nice Nails for blir ngt. annat....men vad.....hmmm

Visitkort!

Så kommer mina visitkorter att ser ut....de é på väg..längtar!

Framsidan....



Baksidan...
(hmm såg att jag stavas fel på en sak...undrar om jag hinner att ändra-----update...det gick att ändra---tur!)



Skylten som jag ska har i "salongen/ lillemannens rum som jag lånat"


Jag ville först har i rosa o shablone o lite mera traditionellt men mannen min ville att jag ska satsa på ngt. vågad o inte så tantig..som han så fint uttryckte det...håller faktiskt med honom nu...=)

Blogg torkan...

Ingen vidare lust att blogg....men jag lever....nästa vecka börjar förskolan...sommaren e kort! Mina Pappa känner en som har en restuarang ute på Särö...eller känner o känner...men hur som helst..de behöver extra personal....vette jag vad de vill har hjälp med..diska kanske=(...men två timmar resan dit med kollektive é ju inte toppen när man har två barn i förskolan...allting går men restuarang tider passar kanske inte folk med barn....jag tänkte mest på om det blir kvällar då mannen min slutar oftas kl 20 själv...finns ju inte nån föskolan i våran närhet som har kvällsöppet precis....

Vart mycket handlande på sistone...inte bra för plånboken!! Igår fyndade dock mamma min massor när vi var i Frölunda...ett super kap var en jacka fr. MQ...ord.pris 1150 :- sen blev det halva ord. pris o sedan halva rea pris...superbra...dock fick jag för en gång skull ingenting med hem men tösen plockade ihop en del...jäpp det ska börjas tidigt...=)

Tror det blir en sväng till matbutiken strax...vi ska har kräftskiva i kväll hos mamma o pappa o jag ska står för pasta sallad a la Souvisa!

Ullared så klart!

Vi tog en dagstur till Ullared. Jag mådde egentligen dåligt o lillemannen med! Oansvarig är det inte om ni tror det..hihi. Lillemannnen kunde sova gott i bilen då han hade så ont i magen o fick aldrig ro hemma!. Tills slut kom jag på att vi kunde väl sätta oss i bilen o köra i väg nånstans. Vet att det brukar alltid fungar. Väl i bilen sade mannen att vi kunde väl köra till Ullared...javisst, tyckte jag då! Det var egentligen en rent chansning...men på nått sätt så blev lillemannen piggare då han fick sova i bilen.

Vi gjorde en snabbt runda vid barnsockarna o någrar byxor till barna. Det var nog det snabbaste o billigaste runda nånsin i Ullared för oss! Har nu bestämt med mannen att vi själva ska dit länge fram så vi kan tittar på våra egna saker som man vill har.

Så nöjd att vi har köpt saker som é löjligt dyra i affär. Typ halk sockar för 11 kr på Ullared...vanligt pris i Gbg ca. 30 kr eller så. Höstvantar osv. som barnen förbrukar under hösten. Vantarna har ju ALLTID en tendens att komma bort i förskolan.

Såg att mina Nails saker har kommit o väntar på att blir hämtad av mig fr. posten. Spännande! Vi har redan varit ute en runda på gårdarna o tänkte egentligen åka in till Lundby badet men lillemannen har slocknat...redan!...Han é verkligen inte an vid värme!


So long folks!


filmdags!

mitt i en lätt så spännande film nu...vet,,,ja e tokig....ville bara kolla upp en sak på blogget o säga hej med....

so long

Gissar var vi har varit?


Hej mina vänner!

Solen skiner himlen é blå va é livet härligt då! Idag mår jag hyfsad bra. Svårt att sova på nätterna med två troll sparkande i sängen! Ja bortskämd é rätta ordet för mina älskade barn!

Nagelfixar igår....såg att jag fått många konkurrenter på blocket...haha jag hade ju det bästa, billigaste priset. Tror nog att många som fixar naglar blev sura på mig. Men nu har så gott som alla som har sina annonser på blocket sänkt sina priser med så plötsligt så har jag inga kunder alls....men det e lugna puckar så länge...jag vet ungerfär hur jag ska får upp fartet igen...behöver handmodeller som jag kan fixa olika fina naglar med olika dekorationer på...de flesta vill bara har vanligt fransk....men nu har jag någrar som gärna ställer upp....då kan jag börja skapa konst!...eller nästan iaf....saker som jag beställt har inte kommit än..sak blir så rolig!

En runda till Netto senare...behöver fylla på mat förrådet..igen...

I´m back!

Ny datorn inhandlat.....så nu e jag tillbaka. Ovan med en ny teknisk sak...ville har en tio tum...heter det så? En liten som jag kan har i väskan typ men det fick blir 15,6 tum ist....

Tösen skriker.....¤suck¤....got to go!

Vädret då


A la naturell...



Förre bild fattas som vanligt...mina egna naglar var korta o slitna.
Hade tid igår så jag fixade nagelförlängning med naturligt look på mig själv...piffade med guld shablone...

Mobil blogga!

När man inte har datorn så fick det blir mobil ist. Kollar runt efter ny bärbar men mannen o jag kan inte riktig komma överens. Jag vill har en liten. Lyx problem e härligt! Hoppas hoppas hoppas våra bilder på den kraschade datorn går att rädda. Känns som Carrie fr. Satc då hennes data lades av. Kommer ni ihåg den avsnitten? Säger god natt nu:*. Är så ovan att skriva på små små små mobil knappar....

RSS 2.0