Utflykt dags!

I sista minut blev det antagligen bestämd att de stora barna på förskolan ska till Slottskogen på onsdag (imorgon). Tur att mannen har tagit semester då. Ser fram emot det!

Lämnade in bilen igår för att byta kylan...en ny bil ska egentligen inte behöva byta kylare  men vi orkar inte bråka (e tvungen att ringa upp till Sthlm). Men det e ju lättare sagt än gjort! Vår kylan e antagligen svårt att får tag på. Citroen c4 årsmodell 2007??? E det så svårt att hitta en kylare till en ny bil....nu sitter mannen fortfarande på verkstad o vänta. Stackarn! Den var lovad att blir klart kl. 14....nu två timmar senare e den fortfarande inte färdig..de har ju inte ens hittat en kyl som passa än....¤suck¤

Har ingen lust att tar bussen i morgon i värme precis!

Vart flitigt o promenerade till torget med barna o köpt lax..så nu sitter vi o väntar på att den ska blir klart...jammi!

So long!


Pic. update..nagelfix...


Sjuk läckert med fransk!


OCH som vanligt glömde jag att fota "före" bild!


Mamsen!


Mamma ville inte har något gele på...därav det kantiga som ni ser...
tipparna "toppar" jag med röda blandningar av glitter....

Nagelfix!

Hade en kund som ville fixa sina naglar idag...blev vanlig fransk. E nöjd! Börjar arta sig nu känner jag. Övning ger färdighet. Min uv gele tog såååååå lång tid att blir klar. Men nu e en ny uv lampa på väg!

Bilderna kommer imorn! Orkar inte överföra de nu...god natt!


Lunch date!

Blev ju en snabbis i stan idag under några ärender. Men lunch tpå tur man hand hann vi idag. Hade så svårt att slappna av. Kollade på klockan hela tiden. Känns så konstig utan barn o barnvagn!


Sushi för mig såklart! 
 
Nyttig kräftpasta sallad till mannen..

Sedan sprang vi in snabb på Cassel där jag hittade ett par jeans shorts...sen blev det gött fika med ännu mera onyttighet caféet bredvid innan vi rusade till nästa stopp...=)


Körkort!!!

Fy!!!!! brukar ju övningköra på bilskolan med en äldre herre som e så go. Han sade att jag kör bra o behöver ca. åtta till nio lektioner....men så prövade jag att köra med en annan yngre kille idag (han var den enda som hade lediga tider....resten fulltbokade)....gissa hur många lektioner jag behöver enligt honom???? Jag backade runt hörnet idag...flera...skarpar kirvor o det. Det gick galant!!! Det tyckte han med!!! Men när lektionen var slut så frågade jag honom hur många lektioner tror han jag behöver innan jag e klart med alla momenter som finns i deras övningsbok ..som han påpekade...20 LEKTIONER!!!! E han galen!!!! Hans kollega säger max nio o han säger tjugo!!! Hur många lektioner säger han till folk som inte kan köra alls då??? 50 lektioner eller!!! Usch fy!!! Jag fick dessutom inte köra fullt tid heller...30 minuter (egentligen 40 min). Dessutom satt han tyst under nästan hela lektionen o gäspade flera ggr. då jag hade första tiden..kl.7.30....

FY siggen människa...inte undrar på att han hade så mycket lediga tider medan hans andra kollegor hade fullbokade på sitt schema flera veckor framöver!

Jimmy blev förstås skitarg..ringde o sade till min pappa också o han bara skrattade. Inte konstig tyckte han då han själv har råkat för det. Min pappa skulle tar svenska körkort för sju år sen så gick han till en bilskolan som sade att han behövde minst tio lektioner. Min pappa har haft thailänska körkort i över femton år samt jobbat som taxi chafför i en stad med åtta miljoner invånare! Det slutade med att han gick väl en lektion sedan körde upp privat o självklart klarade uppkörningen utan några anmärkningar.

Galet!!!

Vänner som försvinner...

Var en snabisdrig i stan o då råkade jag ser Bellas gudmor....en gudmor som aldrig hör av sig o inte bry sig..Ångra mig så djup att jag bad henne blir mitt barns gudmor. Jag begär inget att hon ska "tar hand" om mitt barn. Men hur kan man bara sluta ringa en dag o inte bry sig......Sist jag smsade henne fick det här till svar: ja men du har ju familj o det nu o jag har mina studier så vi lever ju inte samma liv längre.....Jag vet varför hon slutar höra av sig...o trots det hon gjort förlåter jag henne....Människor förändras...jag vet...men det är sårande ändå....

Shopping tips o annat!

Hemmet e städat o klart! En av det härligaste känslan e nog nybäddat säng o rena hem...Crazy att städa en sånt underbart dag..men i morn står mycket på schema o hoppas på fin väder då med.

Ungarna leker så bra ihop...skrattar som smittar av sig=)

Ska strax går ut o  mysa på våran fina balkong...e så gött när det fläktar där...



Shopping tipset e att det e rea 50% på allt i den där butiken mitt emot Happy Land i Backaplan...kommer inte riktig ihåg vad den heter. Skulle kunna handlar mera men jag hade ju shoppat redan en del klänningar dan innan....visserligen e det väl rea överallt men 50% off på allt e bra....de har söta bebis kläder fr. Name it...och det märket gör fina, roliga kläder o dessutom e kvalitén ganska bra...synd jag inte har småbebisar längre för annars hade jag säkert plockat med allt från bebis avdelningen.
 
Pic. från mina fynd kommer senare..e så segt på att fota nu för tiden...

Baileys...jammi...

så som rubriken tyder så sitter jag o njuter av Baileys med is.....härligt! Har känn mig duktig idag då jag strök upp alla tvätt som behövde strykas...oki...pyskisk grej men jag stryker upp nästan alla barna kläder...en slags avkoppling för mig...knäpp? javisst=)


Idag ska jag synda! Har köpt hem munkar med vaniljkräm...ingen badsäsong med toppform i år heller men vad gör det...vi tar det nästa år ist....kanske..hihi

Älskar svenska sommar!!!


Sudda sudda sudda bort....allt sura....

Positiva tänkande e jag totalt inne på nu..haha..får ser hur länge det vara...För det tjänar ju inget till att älta i det sura i livet.  Accepterar läget o sedan försöka drar/klurar fram ngt. positiv. Blicka framåt helt enkelt!

Glada över mina friska barn o  familj! Vi har ju varandra. E så lycklig över allt stöd jag får av  min man o familj. Vad ska jag göra utan de???


Snart duker vi fram till festligheten igen! Lillemannen fyller snart 2 år!

Tjena mors!!!

Har haft tekniska fel så därav tystnaden fr. mig. Men nu e det back on track igen. Önskar mig en fin ros liten pc till fördelsedag....hörni?  ;)

jaj ja mig! Vart o shoppade i går o idag...icke bra!

Oh! va jag e trött på de förbaskade arbetsförmedligen o a-kassan!!! Jag pallar inte mera!!! Nu har ams avregistrerat mig!!! Missade antagligen en uppföljning av ett arbete. .....har inte ens blekaste aning när de skickade mailen!!! Nåväl....tur min familj peppra mig att kämpa för mina pengar som jag får av a-kassan som knappt räcker till halva våran hyran!!!

Antar att det e många fuskande så de e ju stenhårda...även på ärliga människor som aldrig blivit arbetslösa förr!!!

Got to go!

solen skiner...måste passa på då att vara ute...

willy wonka?

Heter det så...han i choklad fabriken....sitter o småkika medan ena öga på datorn efter snygga klänningar. Tid att titta i affärer i lugn o ro finns inte för mig så nätshopping blir oki alternativ.


syster hjälper bror...

Asch då!!!

Snålheten bedra visheten säger killen till mig...haha han har rätt. Det maskinen som jag beställde till naglarna tar lång tid att blir klara. Jaja obegriplig vad jag skriver....men nu måste jag köpa en ny...dyrare...o så kan jag nog inte skickar tillbaka den jag har då jag redan använt den (det syns)...Oh! att jag alltid ska vara så snål ibland=9

Var o köpte en sprakcykel till lillemannen idag. Så slipper han bråka med sin syster. Han e så stor nu, min prins!

Lägg av!!!!

Mannen har tagit semester för att hjälpa sin farmor att flytta. Nu vill mannens pappa att de ska tar det tidigare (då farmor kan komma in i lägenheten tidigare..efter hans tjatande!!!)....Men Jimmy kommer att jobba nu till helgen men då säger hans pappa att du får isf. tar ledig tre timmar eller nått för att hjälpa till!!! Men hallå!!! Jimmy har ju redan tagit semester för den dagen det var bestämd redan från början o nu så ska de ändra på allting bara för han ska antagligen göra ngt. annat....hänger ni med?

Jimmy e ingen chef o han kan inte ändra sin schema hur som helst o på kort verse....tråkig när folk bara tänka på sig själva!!!

Nej nu har jag skrivit av mig så nu släpper jag detta....Imorgon fyller mannen år så då ska jag hitta på ngt. extra rolig för honom. Det förtjänar han verkligen!!!

Fin besök!

Ja snart kommer svärisarna på besök....tydligen så passade inte de att komma igår...o ringde de??? Näpp! Mannen fick ringa om de ska komma eller inte!!!! Så idag passa de bättre när jag har massa planer!!! Grrrrrrrrr!!!! Mannen säger såklart inte nej de få gånger de visa intresse för honom!!! Jag e så arg att de behandlar min man så här!!!!

Nu förstår jag VARFÖR man kalla sin respektive föräldrar för "SVÄRFÖRÄLDRAR"....

Men jag tror stenhård på det man gör i livet det får man tillbaka.....


...miss...

Bellas goa fröken var här o fixade sina naglar men jag hade inte vita tiippar så jag fick improviserar...not good!!! Blev inte alls nöjd så hon ska får ett nytt sett på tisdag tänkte jag. Hon e så go! Pratade i timmar. Var så osäkert när man fixa andra. Men det e väl nybörjar grej. Man lär sig av sina misstag ju=) Nu e jag sugen att fixa mera mera mera!

testing testing...

sitter o grejja o testa olika header o bakgrunder....rolig när man kommer på hur....vill har ngt. somrig....vi får ser hur länge jag kan har denna innan jag blir uttåkad på den med....















Slottskogen, sälar o död anka!

Ja en tur till Slottskogen blev det i förmiddag. Perfekt! Gott om parkeringsplatser o lugna promenader. Besäkte säldmmen som vanligt. Härligt då det var lagom med folk o vagnar ute. Såg en död stackars anka...som mannen såg först o var då tvungen att visa mig med!...Var sen hemma o slappade o gör det fortfrande. Hade just främmat men nu vi fyra sega degar igen.






suddiga mobil bilder..

Imorgon väntar besök..tror vi??? Mannens föräldrar skulle komma men först ringa om tiden??? Svärmor ringde igår men nämnde ingenting om besöket o tiden o vi orkar bara inte bry oss!....

Jag ska egetligen ringa till en som vill fixa naglarna men tänkte att det var midsommar o allt igår o det var nog bra att vänta....så nu ska jag iväg o ringa henne nu....alla e väl uppe på bena igen va!  =)

Glad midsommar!!!

Snabb upp på morgongen sedan blir det mathandlande!. Vill hinna med en snabbis till Lindex för att kika på ngt. fin att har ikväll men som det verka så hinner jag nog inte. Då min familj ska komma kl. tre. Ser fram emot en lugn helg med mannen o barna.

Önskar er alla en riktig härlig midsommar! Tar det lugn ikväll!!!


Smarriga sommardrinkAR....frysta mango + vanilj fil + en skvätt mjölk + pyttte liten socker....toppar med oboy!
Gött!!!!

Utgång-ingång

För oss småbarnsfamilj blir det väl mys framför burken innan läggdags. För några utgång blir det icke här hos oss ikväll iaf. Har ev. bokat barnvakt hos mamsen den 4 juli. Blev bjuden på grillpartyn. Så många gånger som vi tackat nej. Ibland/oftas så får vi barnvakt men orken finns inte till över. När klockan närmar sig tio eller halv tio på kvällen så e det nästn körd för oss. Orkar knapp att vara vaken då. Så många gånger mannne o jag skrattat åt alla som stod på busshållplatsen kl. elva på kvällen o verkade helt pigga för en runda i stan medan vi har bråttom i säng för att SOVA!

Life is good!


Forts....

Jag hade för ett tag sedan beställd hem ett namnbricka fr. en annan tjej. Såg verkligen fram emot det men siggen besvikelse...brickan var mindre än femtie öring o så klen o böjd...priset var okej men med frakten tyckte jag att när man fick hem resultatet var det verkligen inte värd pengarna...oavsett summan...

Nu har jag inte kvar hennes sidan men så här ser denna brickan ut....den till höger....jämför med min nya snygga till vänster!!!


Halsbandet till vänster kommer ifrån Peachiessmycken (hoppas det e oki att jag marknadsföra dina halsband Petra=)

Namnhalsband!

Idag  när jag kollade posten var det rena julafton! (nåväl inte riktig kanske) men roliga post iaf. Precis som igår! Kan det inte vara så varje dag??? Ingen tråkiga räkningar, bara paketer!!


Halsbandet med hjärta fick jag i bröllopspresent...

   
Med ringen kom idag...o det e så fin. Men kommer nog att beställa en mindre kedjan att ha till.
Fast denna halsband är ju perfekt som den är egentligen!!! Kommer att bära den så när jag "går ut" o vill vara extra fin=)
Av denna talangfulla Petra är halsbandet ifrån!!! Skynda o fynda säg jag bara!!!

Lycka!!!!



More nails!!!!

Va rolig det ska blir!!! Nu vill jag bara beställa bara mer o mer roliga saker till mina nagelfix!








Givetvis kunde jag inte låta blir att fixa mina egna naglar..igen...blev röda kortare naglar denna gången.
Får nog tar bort eller måla på gelen innan helgen kom jag på...måste ju kunna jobba med de med...
 Happy!=)

Kort kjol!!!

Jippi! idag åker klänningen på o barben e man med! Har beställt hem en söt klänning som jag misstänker inte kommer i tid till midsommar. Snabb shopping på fredag blir det nog. Har skrivit flera inlägg idag men blogget strular som många redan vet.

Hämtade hem nagel grejerna. E så nöjd så nöjd. Ännu gladare blev jag när jag kollade posten att de andra nagellack o m.m. också hade kommit! Bara småsaker kvar. Blir mycket nagelfix till helgen. Har redan bokt in en tid med en av Bellas fröken.

Idag pratade jag med någrar av Bellas fröknar som jag bl.a. har jobbat med. Det e så härligt att prata med just en av de. Hon ger mig så mycket positiva energi!!! Sånna personer e det ont om.

So long!

De har kommit!

Haha mina naglar har kommit!..Hihi inte bokstavlig menad men mina grejer som jag beställt har kommit nu iaf. (fr. en levantör då)....resten hoppas jag kommer under veckan. Men det är denna som jag längtat mest efter....låter sjuk men sant! Synd att jag inte tittade efter posten tidigare så hade jag sett avin då..men jaja nu vet jag att den ligger o väntar på blir hämtade av mig.

Nagelbitare..

Tyvärr hann jag inte fila ännu mera till hennes naglar o lacka de en gång till som jag velat...väntar på mina leveranser fr. 4 olika stället! ¤suck¤

Synd att jag inte tog före bild på hennes naglar! Det fanns knapps någrar!!!

Fynd!!!

Bellas klänning/tröja som hon själv uttrycker det...
 



Nytt bland mina samlingar...halva priset= 129 kr!!! Kap!!! o dessutom e de bekväma!!!


Like this! Vaxduk e ett måste för våran köksbord då våra barn älskar att rita....
 

Ångest!!!

ja bra ångest iaf.!!! I dag är gubben min..hoho...ledig. Då e det alltid shopping som står högst på min listan. Åkte förbi Subway o köpte en av det goaste kyckliga macka jag ätit! (vid Linné)...dock kostar de extra jämför med andra ställerna men det e det värd!  Sedan blev det små plock här o där som vanligt.

Mamma min har ju planerat Thailand resan..igen...hon var ju där för några månader sedan. Så igår kom ju våran vän som var med oss sist vi var där nere. Vi planerar att åka dit igen nästa år. Som tur är slipper vi bokar någrar hoteller när vi är i Bangkok då min morbror har just köpt ett stort hus som man får plats med hela hundra slänktingar i. (ja inte riktigt men nästan). Toppen! mera shopping o mat pengar blir det då! Kommer nog att hyra ett hus i Hua Hin sen vill mamsen tar en tripp upp till Chaeng rai. (tar en natt med bil..typ!!!)

Det e bra att man planerar så lång fram då hinner man spara. Men nu under sommaren blir det nog småtripp här o där. Man kan ju inte bara spara jämt, visst; Det e många som vi känner som ska till Thailand snart så det blir en hel del snack här hemma med. Önskar att vi kunde åka nu iår!!! Fast man vet ju aldrig....kanske man vinner på storvinst snart....men det gäller väl att man köper lott o det med...



Vyn fr. heaven 23...vi fick ju present kort där ifrån...så nån dag snart får vi nog åka upp o smaka av det berömda räkmackan....oj! kom på att vi har FEM presentkkort till bio så då kanske man ska passa på att göra en hel kväll med mannen snart!

So long!

Helgen då..

Besökte mannen på jobbet i förmiddag. Blev blommor o förvaring till lillemannnen...blommorna e till balkongen förstås=). I eftermiddag kom en vän till oss o tjötade lite. Jäpp så har man ju hunnit med annat tråkig såsom städ o det med.

I morgon väntar nya äventyr....sov gott!


Mobilen var ju spårlös borta i två dagar...ser ni hur många missade samtal jag hade!!!
 (mesta fr. min mamma o Jimmy såklart=)


fikat!

Va o fikade hos mannens mormor som bor 30 sekunder med bil ifrån oss=)...mycket trevligt som vanligt. Bjöd henne till oss för en midsommar lunch nästa vecka..längtar då jag älskar att bjuda hem familj o vänner för mat o divs. gött. För senare på eftermiddag (midsommar) kommer min familj o då ska jag bjuda på smariga thaimat. Mannen jobbar denna helg men det känns okej då jag håller på att grejja o röja här hemma.

Har målat (finaly!!!) Bella klädskåd dock är dörrarna kvar. Tänkte byta ut glaset på dörrarna mot spetstyg eller ramar in dörrens baksidan i det. Så slipper man ser allt kläder. Sen har jag en annan project i vardagsrum men det har jag alltid. Tycker det e så rolig med inledning. Men det där går ju i perioder. det med....


Så här fin var det förra vecka...uteservering O´Lealys? (stavas)...Bella blev dålig efter hennes lunch..Lasagne!!! Fy!!!
Borde/ska vara mera uppmärksamma nästa gång vi äter ute nu under sommaren...specillt under varma dagar. (Lasagne var så fet o till det fick hon ännu mera fet fet fet sås till???) Hon tog två tugga av det....ser bilden nedan!!!


Halva lasagne var täck med nått okänd sås??? Allt annat var så bra där men det som vi hade beställt till Bella verkade har stått ett bra tag o typ jäste!!! Uck!!!!


Lördag!

Skickade iväg min fina man för att köpa mjölk o bröd.....han börjar kl. 11 idag! DUM tid för en helgdag...kommer aldrig att vänja mig vid det!

Lots of love in the air...maybe it spring???.. .grått ser det ut fr. vårt fönster iaf......


Mary Kay

Öppet hus hos Emma...ser så fin hon har fixat!

   
 


 



o så många flera make up o produkter som jag e helt såld på....


Fr. mannens svensexa...

               

Here we go.....champange frukost, Haga badet, Mini golf vid slottsskogen, Räkmackan på Heaven 23, Stars Bowling (GP huset), o näst sist ölprovning på nått stället jag inte minns namnet på o det sista anhalten för Jimmy var Donkan (som vanligt)....oh javisst rusningsdrycker förtär under hela resan gång!!! När de togs slut efter någrar timmar (3 väskor fulla) gick de givetvis o fyllde på från Systembolaget.....

Väder o naglar?

Ja det regnar ju...bara det blir varm snart...ville köpa nya klänningar o sandaler o det e ju inte kul att göra det nu precis. Fick en härligt sovmorgon då mannen börjar sent idag o han då bestämde att kidsarna ska vara lediga. Fick stek ägg o bacon till frukost! Så nu sitter man o mår allmän seg. 

Nästa vecka väntar en konsult utbildning inom M.K. Blir nog rolig då de andra tillställningar jag varit på alltid vart intressant o roligt. Jag kommer förmodligen håller på med två olika saker men de går liksom hand i hand. Blir nog bra tills slut....om jag nu inte blir bjuden ettt jobb inom förskolan till höst så att säga. Då får man tänka om igen....men det är jag så van vid att det alltid händer oväntade saker.

BEFORE

Hade in te de rätta tipparna hemma så jag fick improviserar o klippa till den delen som man fäster på sina egna naglar.
Sen blev det såklart en massa filande...längtar efter min filmaskin nu!


AFTER

Älskar denna somriga färgen! Denna gången målade jag inte med gele utan lät naglarna "vila"..bara med vanliga nagellack....(om den nu får vila)...kan inte leva utan färg på naglarna länge=)

Aj!

Aj! va det gjorde ont att ta bort mina gele naglar som jag gjorde hos en tjej inne vid Linné. Dan efter jag gjorde de lossnade det redan vid nagelbandet!! När jag fick min "fotbehandling" av en proffsig dam som Emma hade anordnat till mig blev hon så arg. Ja, inte på mig utan på den tjejen som fixade mina gele naglar. Hon bad mig om hennes nummer o ringde genast upp "tjejen" o skällde ut henne. Jag tyckte faktiskt synd om "tjejen". Men har man plöjsat femhundring så borde det hålla mera än en dag.  Ja, fotterapeut alltså som ringde o skällde ut hon som gjorde nagel förlängning på mig.

Eftersom jag själv håller på med naglar så visste jag redan då att hon gjorde inte allting rätt men ja ni vet jag vågar ju inte säga nått. Nej, måste våga mera! Så strax ska jag fixa mina egna naglar. Har ju beställt hem saker men de dröjer...trodde att jag skulle får hem de snart men ca. den 16 stod det att det skulle vara framme (fr. DK).....

Va o fixade mannens mammas naglar i helgen. Hon e en nagelbitare...BIG TIME!...fanns inte så mycket att jobba med men jag lyckades! synd bara att jag inte tog en förre bild....nåväl...alla andra bilder ligger i Jimmys telefon så de får ni ser senare....


suddig bild...men de går ju alltid att tar nya...

Midsommar!

Ja jag e mot nästa destination. Mannen fyller år snart..strax efter midsommar. Ska fixa mat o annat gott för familjen har jag tänkt. Blir halv thai o halv svensk som vanlig. Jadå o efter det fyller ju lillemannen 2 år! Det ska firas såklart. Har inte riktig hunnit tittar vilken veckodag det är. Har mycket att ser fram emot nu till sommar.

Jag fyller ju oxå år samt lillbrorsan. Så det blir många firande de närmaste veckorna. Härligt!!!!


lillemannen min förra året (juni 08) då började han precis lära sig att går...


maj 09....prinsen!

Morn!

Dags att tjata på ungarna att de ska äta upp sina frukoster innan avgång. Vad ska man hittar för kul idag då?

Regi. det själv..inte illa va=9

God natt!

Varför går tiden så fort när barna äntligen somnat o man får tid för sig själv...ja ni vet...nu orkar knapp vara vaken..har nätshoppat en helt del så nu e man bankrutt igen...haha nejrå...så dum e man som tur inte...ännu...

Sov gött!



Den yngsta gästen på vårt bröllop var lilla Tia (7 dagar)...¤suck¤ tänk att mina sötisar har varit så liten med
Jag säger alltid till Bella at hon behöver inte växa så fort utan hon alltid ska vara så liten så jag kan stoppa ner henne i min ficka och alltid bär med henne överallt eller så liten så hon får plats i en söt liggvagn....ja tiden går..


=)

Pic. update...

Det mesta av tiderna som jag har för mig själv går åt att leta runt efter olika tillbehör o roliga ting till min nya hobby/framtid jobb...naglarna så klart. Det e så rolig att det finns så mycket...kostar en helt del men det gör ju allting nu för tiden.

Bjuder på fler bilder fr. the wedding...so here we go!


Mamma min & Bella min!



Det enda sättet vi kunde vigas oss o det var med lilleman hängande där fram!


Lillemannen ville verkligen inte har sin matchande väst med broderier samt fluga så han körde litet mera lediga stil=)


 The wedding cakes...bakelserna!! Skulle egentligen ställa upp de på ett tårtställ men tid o viljan tog slut men det bloir bra så som det var ändå. Mamma skötte ju allting så hon fick så mycket att göra, stackarn!



Miimmi o Musse forever....

Tycker att det tar lång tid att ladda ner bilderna så dessa får duga så länge...so long!


=)

hej hej!

ja långt sen senast jag bloggade....var ju fullt upp med bröllop o divs....veckan efter bröllop var jag helt slut! Hade svårt att sova o det så efter allt var klart som har med "the wedding" att göra så släppte ju allt stress o oro med. Nu har jag vilat upp mig o ska tar tag på min karriär igen. Håller på att beställa hem fler materiallt till för att fixa naglarna. Eftersom jag håller på att träna så tar jag extrem lite betal för det....150-200 kr max! Vet att det inte går att lämna kommentarer på min blogg...ska åtgärda det a.s.a.p annars går det bra att maila mig på: [email protected] Så jag söker någrar modiga provråtta till min projekt! Kommer givetvis hem till er om så önskas men kommer ni till mig bjuder jag på goda tilltugg o.s.v.=)

Nu!...lite bilder fr. the wedding!









Ha det gött!

=)



RSS 2.0