Kära blogg!

Det e mycket nu..eller mycket o mycket...men jag har helt enkelt tappat lusten att blogga. Allting flyter på så bra så jag hinner liksom inte med ibland. ÄR deffinitive INTE van att allt går MIN VÄG....skeptiskt?...Njuter av lugnet o vardagen.

Blogga när jag hinner o orkar...tills dess får ni tar hand om er o varandra...pössssss!


Bus 1


Bus 2


Hej o hå!

Hej alla glada, trötta o sega mammor ute! Veckan har gått som ett rullande band...i högsta hastighet! Nu e alla träd gula, oranga o bruna. Fint med höstfärger. Älskar fina kappor o stövlor!!!

Är så avis på dig Petra!!! som befinner sig med familjen i det varma Thailand. Önskar er underbar resa!

Idag väntar någrar kundbesök o sms som ska skickas iväg samt ett eller två samtaler. Skönt att man kan bestämma själv över en viss del av sina arbetstider.

Happy Sunday good folks!



Hallå!

Dan har börjat segt o soft..minst sagt...ska snart beger oss till mamsen för massor goa thaimai....väntar dessutom besök som jag egentligen inte har ork med! Taskig? det e inte besöket i sig eller personen i frågan som jag inte orkar med men det har varit stressigt vecka med massa skrikande ungar o när det e helg vill jag bara vara med mina barn...o jag vet att denna person som e på väåg till oss blir långvarig!!! Då snacka jag om imorgon!

Prövade Ben & Jerry´s chocholat and brownies igår..oj va det svider i plånboken...3 b&j på tre dagar..men ack så gott!


Heavenly!!!

Ben & Jerry....ohhhhh säj ja bara..hiiihiii....när man väl börjat äta går det inte att sluta!! Mannen köpte hem strawbarry...nånting...joja cheesecake o nått i..

(inlägget ovan skrev jag igår...ibland så räcker man inte till...o tiden med=)

Hade just en kund som gjorde tippar med röda glitter på...nice!..hon ska på en rockfest på fredag...hon är en kollega till en annan kund som gjorde sina naglar hos mig förra vecka..då grön glitter på....bilder kommer...

Nu blir det Ben & Jerry igen..mumsssss caramel grej smak denna gången...8 av 10 fr. mig får den. Men strawberry med cheesecake får 10 av 10 (jag som annars inte äter jordgubbsglass)

Har det gött god folk! Hörs later!


8 av 10


10 av 10!!


kALLtttttt

Sitter o fryser....siggen väder det har varit...ja hösten e här. Kolla efter softa koftor. Oh va mycket man behöver o vill har.

Det har varit en hektiskt vecka o även känslomässigt. Ny vecka snart o nya tuffare tag! Ska inte låta någon trycka ner mig! Vissa glömmer verkligen bort sig själva/verkligeheten. Tror att de är så överlägsna än andra bara för att de befinner sig i en "bättre" situationer än mig! Som de SJÄLVA TROR DET!...haha lustigt egentligen hur andra ser o värdera sina o andras "framgång".

Jag är lycklig över min fina familj o bara för vi inte har tiotusen tals kronor över som vissa så tror jag helt hjärtat på att VI är utan tvekan lyckligast o ärligast mot varandra....än de/den personen nånsin kommer att får uppleva med någon! Så det så....slut klagat...

Barna sitter o mysar piggilin glassar..ja glassar..e det mys så e det mys...sitter själv o kolla runt efter nya förvaring till barna. Vi har slängt så gott som allt gammalt. Nu behöver vi NYA ting till hemmet!

So long!

Bankande vaknande!

Vaknade av att det e någon/några som banka....ljudet hörs väl i hela huset så man vet inte riktig vad den kommer ifrån...

Kort update...nu kaffe...


Snabbt update!

JOBBA JOBBA JOBBA O JOBBA! Måste passar på när allt flyter! Man vet ju aldrig när jobbet tar slut! Just nu letar jag efter en snygg filofax...e så trött på alla tråkiga almanackor...vill ser proffsig ut när jag "slänger" upp min kalendern för att bokar tider o sådant...;)

Alla mår bra här o det hoppas jag att ni gör med!

Love yall!


RSS 2.0