dröm sött...

dröjer nog länge innan läggdags men tänkte önskar er alla god natt, sov gött o dröm sött.....


lovely monday?

jovisst så e första dag på veckan..på jobbet gjort...nu ligger lillemannen i min famn o myser..e nog ngt på gång. Barna har vart förkylda..speciellt lillkillen som fortfarande e snuve. Jag tar vara på så mycket mys jag kan med mina barn. Vill o tar alltid med de överallt fast jag har vänner o familj som erbjuder sig att passar de så jag o sambon kan hittar på nått...visst kan man väl vara själv oxå..unna förhållandet med mannen o sånt. Men jag e i en sånt period då jag bara vill vara med mina barn...konstant...som de flesta mammor antagligen. Snart e de stora o vill nog inte har massa pussar o kramar fr. mamma länge...hihi.


soligt söndag


happy meal e gött...

shopping...nice price

helgen har ju flugit förbi...wops! så e det slut...blev tvungen att jobba o fixa massa saker så det har verkligen inte vart ngt vilan för våran del....men hann super snabbt fynda någrar plagg fr. kappahl i dag...o myspys med family hann med iaf.


myspys lördag.....


superskönt kofta m. luva...passade på o köpte en i grå o en i marinblått








skönt o mjuk topp ville oxå följa med..;)


söt va...den syns iaf...hm 49 pix..finns även i glansig svart..o stor e den med...
o nya make up penslar slang oxå med. Blixt snabbt shopping var det verkligen!
Man e ju halv proff nu=)

Ny leksak...

Min mobil lade av förra veckan...hade en gammal nokia..o innan dess en ganska ny samsung som batterin lade av efter många fall. (dessa två mobiler gick sönder inom loppet av två veckor)..Tyckte det blir för dyrt med ett nytt batteri...elr egentligen en ursäkt för ett nytt mobil lättare sagt..så en sådant blir det nog här näst.....


gullig va...nokia 7610. inte så hyper high tech dock men den duger gott o väl för mig...

LÖNING

Tjoho....jag e ju knäckebröd denna månad då jag  tog fyra veckor obetalt semester förra månad men det var det värd!!! Hemma med mina busungar...o lååååånga sovmorna o massa mys o bus. Min brors flickvän var nyss här o visade mig ännu mera produkter fr. Mary Kay...kanske ska jag börja med det själv så småningom men först KÖRKORT! Men det verka sköj då man tar allt i sin takt osv. Deras produkter e verkligen bra..jag e super nöjd. Jag har hyper känslig hy o reagerar så lätt på saker o ting men Mary Kay produkter fungar på mig iaf. Íbörjan så tyckte jag att de kostar men de kostar faktiskt lika mycket som de andra produkter i affärn...men då menar jag inte HM smink eller så..typ Isadora, clinic o det.

Hej hopp!

Hemma! Nu trippa tösen runt på sina prinsess skor...snart kommer grannen o klagar....¤suck¤ våran granne e hyper känslig. Ja dan gick ju nästan smärtfritt så jag räknar sekunderna tills fredag då jag ska hämtar brudklänningen. Börjar smått får liten ångest...den kanske e för vågad..vill inte de "äldra" generationer ska tycka att jag gifter mig i en underklänning eller så....hahaha....kan tänka mig killens mamma står där o bara gapar..hahaha.




e på jobbet o sliter

vill hem nu.....nåväl ska fortsätta o kämpa i någrar timmar sen blir det hemgång! Förhoppningvis vid halv sex om man har tur!

Har en bra tisdag! Jo dagens outfit...tyvärr ingen bild..hihihi e sliten vit baggy t-shirty o lortiga svarta jeans o birkinstock sandaler som e röda..ja ni det e verkligen en önsker dröm outfit för många eller hur....hahahaha 

i love shoes!

ja det gör väl alla female...eller?
tittar på dessa godingar...fr..www.amazon.com
massor fina skor till bröllop.



läste någonstan om vett o etikett att man bör har skor som täcker "tårna" o täck över axlarna när man gifter sig i kyrkan men det e väl gamla seder? nu e det väl upp till var o en. Kommer har skor m.öppen tår iaf. Ska väntar tills vår skor kommer in...långggg tid kvar iofs! Eller så ska jag testa o beställa ett par fr. denna sida...www.amazon.com

Thailand restips...

Bokar hotellrum i tid! Nu grep min bror av panik då många av de hoteller som han hade tänkt sig redan e fullbokad...ändå e det ingen högsäsong ännu. Han ska ju resa ner till Thailand om ca. 10 dagar. Var inte mesig heller om ni inte är nöjda med hotellrummet. Byt tills ni blir nöjda..det e ert semester om gäller.

Tar inte med så mycket kläder ner om ni inte vet att ni komma att stanna på ett enda stället o därmed slipper bökande med väskor o divs. saker. Kläder finns det gott om o billig! Mycket billig! ibland så vill inte gärna går runt i värme med småbarn o handlar o då vill jag rekommenderar stormarknader där de säljer mat o ja allt i...BIG C är en stor stomarknadkedja som jag flitigt besökte. Slipper påfrestande försäljare o så e det inomhus med luftkonditionering. Desstom brukar de har restauranger eller cafér som man kan sitta o äta eller fika i lugn o ro. Allt i samma byggnad.


Hittade tyvärr ingen bättre bild än denna
men den gröna skylten med det stora C på. Det motsvar väl Coop hemma.

Hus!

Några vänner till oss ska tyvär separerar=(.....dessa har ett hus enbit utanför Gbg..Nol närmare bestämd. Vi e oftas där o hälsa på..deras hus ligger på ett bergtomt o man ser det vackra älven då....huset är i bra skick...litet kök men potentiall e mycket....två sovrum ner o två på övervåningen. plus källaplan....o jag har verkligen spanat in hus i deras området o det ligger på runt 1,5-2-5 milj. De fick deras värderade till 1.1 milj bara...fast de e nöjda då de köpte den under en miljon. TILL SAKEN NU...jag vill har dennnnnnn MEN det passar ju inte oss nu...har inte den ekonomiska...så villle bar tipsar er som letar hus. Det tar väl en halv timme med bil in till stan (motorväg hela vägen) o tio minuter till Ale torg. Men tyvärr har de väl inte gjort så himla mycket med huset men har man vision o kapital så kan huset blir toppen fin! Oh! va jag vill har den!


Pic update..

Bjuder på härliga soliga bilder...jaja på moi o the family. Det e säkert en av de allra allra allra sista soliga dagar. Hösten e verkligen här..ser ju hur fort det blir mörk på kvällarna.

     
 

Smärrigt lunch!

Efter inköpet av kläningen idag gick vi tvärs över gatan o åt lunch...ja ni ser det själv på bild vilket stället vi var på. Beställde spareribs...kladdigt värre o klyftpotatisarna indränkta o glömd i oljan men fasiken e man hungrig så går alting i. Dess värre e tyvärr illamående efteråt....Solen tittade fram o det var gött att sitta ute tills svarta molnen kom då var det dags att dra vidare. Skönt o slappt dag har vi haft...nu blir det film. God kväll!





Vi idag på Karlsson`s garage på Linne´gatan.


Happy happy!

Nu  har jag köpt min brudklänning! Blev kär i den direkt...ja kärlek vid första ögonkast elr hur man nu säger det. Den e inte alls som jag ville har fr. början men den satt så bra på mig...hihi ego.=) Lite sexig o vågad..inte alls en traditionell bröllopsklänning. Det viktigaste e att jag älskar den o Jimmy. Ja Jimmy har sett den..han insisterade på att han måste får vara med när jag köper brudklänningen. Vi gör allt i bakvänd ordning. Så nu e det skorjakt! Jovisst vi e ute vällllldigt tidig men jag vill kunna köpa saker då o då ist för allting på en gång. Har ju inte så fet lön o sparkapital. Så man får tar det lite smått.

så ser det ut...

Under diskbänken ser det just nu ut såhär....ska har den i tio dagar....


just bakom denna vägg e det fullt med div. vatten rör o antagligen hade det slavas en hel del vid renoveringen.


pic update...


fina kuddar fr. ullared

 
jajaja dessa e vad vi fick med...en del iaf....resten orkade jag inte fota
massa tröjor till tösen o massor onödiga saker som vanligt köpte vi med men de visar jag en annan gång...nu blir det sängen...så sov gott o dröm söt...

jahaja....

nu står en avfuktare i våran kök...e tvungen att ha det med...trodde att det räckte att grannen under skulle har den bara. Men p.g.a blablabla...brandspärr osv. så måste vi har en stående på i 10 dagar. Våran sovrum e bredvid köket så mycket sömn blir det inte. Det låter inte jättemycket men låter det gör den....hur blir det med hyran o allt...får vi nått reducering på hyran nu?

hemma...

E hemma idag med...sköntttt....vill så gärna visar er mina fynd fr. Heliga landet Ullared men jag e så segtttt så har inte fotat nått...sitter o drömmer om ännu en dags tur till ullared. Vill köpa julklappar o sånt med. Hann inte med det då i lördags....kommer att får såååå liten lön nu p.g.a jag hade ju fyra veckor obetalt semester men hoppas på killens lön o bonus ¤blink¤...fast man ska egentligen inte hoppas på ngt. så mycket då blir man bara besviken...jaja jag e bara realistisk.
Springer rörmakare här hemma...Jimmy verka känna alla...jobbar man på Hornbach så blir det så väl..så nu fick Jimmy de till o att springa o köpa en helt ny badkarsblandan till oss. (medan de andra lägenheterna bara fått sina rensade)...så nu har jag nyttan av honom..hahaha

Har en gött lill lördag!

segtttttt....

jobbade till kl 23 igår....zzzzzzz o idag e jag dålig....går ju inte bra! vill tjänar extra cash o så förlorar jag det jag jobbade igår ist...för nånting för man inte då jag e sjuk idag..eller?....¤suck¤ o just det...vi har en vattenläcka i lägenheten så ingen varmvatten har vi sen igår. Slarvjobb under renoveringen..de hittade felet bakom besticklådan! Sågade upp en bit av väggen under diskbänken. Grannen under oss har fått en rejält fuktskadad o måste saneras o ev. byta en del av köket. Poseidon vet inte än om våran kök måste OCKSÅ saneras....låter inte bra med mögel skadad...vi har ju barn för fasen.  Helrenoveringar av våran hus gjorde för två år sedan då vi flytttade in....ja tänk er 8 veckor för all renovering för 6 lägenheter..det var ju en tid fråga innan en sånt sak skulle hända....nej nu blir det frukost...

Dåligt update...

Blev massor med fynd o  onödiga saker på Ullared...picture update kommer....som jag tidigare berättat så kommer jag att jobbar över rätt mycket framöver så vissa dagar blir det nog ingen bloggande för mig...denna veckan iaf...köpte med fina prydnadskuddar fr. Ullared som jag suktat efter..ångrade att jag inte köpte fler i andra färg...stjärnkuddar...grannen övanför e nog näst intill en pyskopat..mer om henne kommer..nu ska jag äta min middag!

over and out for mow...

Ullared! here we come...

jag med min eviga tjat om Ullared...ska blir så kul med en tripp dit...hoppas på liten folk men det tror jag knappt...spelar nog ingen roll vilken vecka man kommer dit så e det alltid fullpackade. Förbereder mig med mat o "mutor" till lillemannen...ja vi ska tar med våran två barn..brukar ju går bra. Gissar vad jag gjorde igår natt..ja ingen snuskigt då=) Beställde hem den kappan som jag lämnade tillbaka på HM förra vecka. Ja jag e knäppt men såg sent igår att på Englas blogg så hade hon lagt ut rabattkod där man fick 50% på en vara fr. HM...hon lade ut inlägget ganska sent men så fort jag såg den så bytte jag snabbt sidan o beställde hem kappan...298 kr inkl. frakt gick det på...sparade 200 kr iaf. erbjudande gällde bara igår. 

 



Hög midjan/skärp med utsvängda nertill.

rörliga...

trixa o grejja liten i bloggen...

hejsan svejsan!

Lillgubben går runt o pratar hela tiden..ingen aning vad han säger men det e så rolig att ser hur han växer o har sig. Tiden flyger iväg..snart flyttar han väl hemifrån..nej nu överdriver jag.men viss går tiden fort. Oh! längtar...på lördag ska vi till Ullared o denna gången ska det blir av!!! Ingen ska stoppar mig...hoppas det iaf. Ska kolla efter nya undies o jeans. Andra onödiga saker kommer säkert med som vanlig.



Snäll sambo plockar disk o rensar  i köket.....o det gör han varje dag så jag kan götta mig framför datorn=)

godmorning!

Som de flesta småbarns familje e vi uppe med tuppen...idag 7.30..lätt oki va. Dessa klänningar villllllll jag mer än gärna gifta mig i...va tycks...


love spets!


 
Denna modell står högst på min listan..kostar runt 350 dollar...inte så farligt...älskar älskar älskar den!!!




Elegant!

Hur blåst kan man blir...hittade dessa klänningar sent igår natt på nätet men så kom jag på att jag sparade aldrig sidan...måster leta fram företaget igen...minns inte ens hur sidan såg ut....nåväl..

om jag vann på lotto...

Då skulle jag klickar hem dessa pärlor redan igår!


ACTION!!!

Vi blev igår ögonvittnet till en drama här i Backa...kan läsa i dagens GP. En svärdman...sambon ropade på mig för att tittar ut genom fönstret...satt vid kkvart i elev tiden isängen o grejjade som vanligt med datorn då jag hörde skrik fr. en kvinna...tänkte att det e säkert nån ungdomar fr. busshållplatsen som vanligt. Men snoppet man blev då det stod fyra eller fem poliser (tror jag..var ju mitt i dramat så man hann inte räknar men inte tre poliser som det stod i tidningen iaf.) Alla stod i beredskap o siktade sina tjänstervapen mot den killen m. svärdet..det var en av poliskvinnan som gapade till honom att LÄGG DIG NER flera ggr men han gjorde självklart inte det utan stod upp o svängde med svärdet....efter en stund tvingades polisen att spreja pepparsprej på honom men han fortsätt o gick mot torget (motrikting för bilen) där sågs det ut som han skulle skulle springa fram till en bil som kom...stackars de i det bilen...siggen panik jag skulle har fått. Såg att de iaf. lade snabbt i backen. Sedan kom fler o fler polis bilar....svärdkillen sprang bort med poliserna efter sig o efter en kort stund hörde vi skott o senare ambulans i fullt fart förbi.....ja jag bor i en gangster området nu...Va läskigt det känns...det e verkligen inte varje dag man tittar ut genom fönstret o ser poliser in action!

Otur!

Slutade trots allt tidigt idag..gött...sedan tog vi pick o pack o begav oss till Kärrabadet medan min mamma passade lillgrabben...vad händer när (nätsan)hela familjen äntligen kom dit..jo då hade de ingen varmvatten..får återvända en annan dag. Så det blev en snabbt fikat på Ikea Bäckebol. Så nu e vi hemma o myser med en nyvaken lilleman. Känner mig pigg idag...ovanligt=) Så har en nice evening god folk!


 Testa mammas o pappas nya laptop o hittade denna bild.

Dagens Thailand restips!...varning för känsliga läsare!

Toalett besök på vissa stället e "annorlunda" än i sverige....vissa stora köpcentrum sitter det nån o tar betal utanför toaletten..någrar bath kostar det...typ 2-10 bath= 50 öre-2 kr. Vissa ställer e man tvungen att köpa papper innan man går in då det saknar inne. Och vissa ställer...bensin stationer utanför storstäder har kvar det gamla toaletter..d.v.s "huk toaletter" då man sitter på huk o ja uträttar sina behov. Sedan tvättar man med vatten som oftas finns bredvid i en behållare. På de flesta ställer går det inte att spåra ner papper då man slänger det bredvid i en "hink"....det e ingen såndaär hål i marken toalett så man ser inte ner i hålen=). 

Mitt tips e att tar med tvättlappar in...helst fr. sverige...finns att köpa i de stora köpcentrum men det kan ju vara jobbig att leta o folk därnere brukar i vanlig fall inte använda tvättlappar utan vatten för att tvätta sig. krångling men försök att tar med sånna svenska "vanor" som vi använder här hemma så slipper vi strul o det...speciellt med småbarn.

Jag tog även med blöjor...finns oxå att köpa därnere men jag hade ju 25 kilo/person som man fick i bagage. Var ju dock där i två veckor så jag ville helst slippa åka iväg första dag o storhandlar saker som man redan hade hemma.

 (lånad bild..googlade.)

Morn morn!

Börjar lite snare idag...vanligvis kl.8. Var ju ett tag sedan jag var o lämnade tösn på förskolan. Fröknarna tror säkert att Jimmy e ensamstående=). Då han lämnar o hämtar.  Idag blir det heldag på jobbet...nåväl det bir nog bra det med. Ha en trevlig tisdag god folk!

 
Dessa jeans med röda detajer fick killen...ska bara skickar iväg de till sömmerska för uppläggning av bena. Fanns inte kvar i hans längd...40 % off fr. dressman ord.pris var 599.- Ska kikar efter tröjor till killen nån dag...han behöver uppdatering på den fronten. Massor med luvtröjor har han den toker.

Äckligt!

Ja inte äckligt bokstavlig men obehagligt iaf. Chefen berättade att våran säljare fick ett hotsamtal i fredags...typ..ger f_n i våra kunder! Jag jöbbar i en tvätteribransh där vi har begränsade konkurrenter så man vet i princip vem alla e. Det som skilljer sig för den företag jag jobbar i e att vi använder CO2 metod...miljövänlig o skonsam dvs inte den traditionella kemtvätt länge. Vi jobbar med 60 företag i o runt GBG trakten PLUS 22 hoteller. Ja nästan ALLA stora hoteller iGBG..så ni kan tänka er hur stressigt det e när 600 kläder plagg ska ut samma dag o vi e underbemannad. Till saken så har samtalet blivit polisanmälad. Så chefen ville att vi skulle hålla ett vakande öga på o kring butiken, produktionen o våra bilar! ifall någon skulle vandeliserar eller så. Förstår att det e deras leverbröd (heter det så?) så  när de förlora ett stort företag som xempelvis Volvo så kan de ju nästan går i konkurs. Men de starkast o bästa övelever i alla branscher...jag kanske har fel men tyvärr e verkligeheten bitter ibland.

Denna inlägg blir så där flummigt igen men det e jag det..=)

Pic. update...

 
Fångan på rymmen!


 söt kudde fr. hemtex (rea 50%=49 kr)

 Sköna o fina handdukar fr Living oxå 50% rea...rekommenderar denna märket då de tål många tvättar utan att sedan ser gamla ut...tja lite arbetsskadad e man allt.

 "Smått" fodrade regn stövlar till Bella bus fr. skor punkten för 49 kr...inget hon ska har på förskolan utan hemma o sånt slits o släng...häftigt mönster...

  kappan som jag förmodligen kommer att lämna tillbaka...högmidjan (skärpet) o så får den sånt där fin fall som en klänning aktigt...svårt att förklara men den drar till sig damn o divs. smuts snabbt som attan!

 Älskar den tills jag skulle ut ur affärn o såg en till fast i annan modell så nu blev jag fundersam om vilken modell jag egentligen gillar mest...har en brun redan fast tjockare så denna fr. cubus blir en lagom höst jacka.

 Skor tilll lillemannen som han älskar direkt..den verka sitta så bekvämt på honom. Ponny e märket o så står det lite presentation på antingen danska eller norska. Förstår varken norsk eller dansk men tror att märket e fr. nått av de länderna. Skin e de gjorda av o lätta e de med.

 Borstarna fr. lindex o make up fr. Mary Kay som e min nya favvo förtillfället. De håller på att sälja ut de "gamla" make up för att tar in nya som e gjorda av mineraler eller så...så denna gången blev jag inte helt fattig efter min brors tjej besök=)

Mina fyndar under helgen...när jag sitter o blädda tillbaka så blir man ju smått chockad över hur mycket saker man ha köpt egentligen...men asch! det e ju så kul med!

Shopaholic!

Jag e nog en shopaholic snart! måste skärpa mig! Men det underlätta ju inte då killen hela tiden skämmer bort mig...han e go han. Jo den passar dig o den e fin på dig eller jo den e jättefin...köp den, köp det...haha en personlig coach verkligen men i längden blir det inte så lönsam i våran plånböcker.  Idag var vi först på media markt o köpte en ny mobil till killen o så nya jeans på dressman hann vi med...oxå ett par görr snygga skinimiterade kort jacka till mig för 499 kr fr. cubus...så den kappan som jag köpte igår fr. HM ska tillbaka...kanske=). Brukar nästan aldrig handlar fr. Cubus men de har ibland kläder som jag gillar o framför allt passar i. Sedan åkte vi snabbt över till frölunda torg för jakt efter skor till tösen...egentligen e det väl främst jag som e så kräsen när det gäller skor till familjen men idag hittade vi ett par på rean som ska nog passar fram tills det e dags att köpa riktiga höst o vinter skor till Bella. 150 kostade de bara...så det löner sig att leta/vara kräsen ibland. Dagens shopping avslutade med en god lunch i deras antagligen deras kvarterskrog med lätt go viltfärsbiff till mig o pizza till killen...hahaha siggen kombination vi e jag o killen....o barna föredrog pappas pizza...självklart!  Massa pic update blir det senare men tills dess så blir det lite soft i soffan.

Shopping!

Idag bjuds det på en shopping runda på Allum...hade brått om tiden då vi var tvungen att skjutsa min pappa till verkstad för att hämtar upp sin bil kl. två. Men man e ju halv proff på shopping så någrar saker hann man med. Köpte nya make up borstar fr. Lindex o ett par sköna randiga (som vanligt) byxor till lillgrabben. Sen gick vi över till Euro skor o köpte ettt par coola skor till oxå lillgrabben. 399 kr kostade den men så hade jag ju rabatt kupong fr. enjoyklubben så ca. 319 kr betalade vi för den. Den kommer nog att passar bra hela höst o vinter då med tjockare strumpor. Lillkillen har vekligen ärv mina fötter...d.v.s tjocka, breda o korta,,hahaha..så det e allt svårt att hitta ett par skor som passar honom utan att klämma hans små fötter all för mycket. Tösen fick ett par byxor o mamsan fick sin efterlängtade höst kappa. Beställde ett fr. Laredoute men idag när jag gick in o tittade på var paketet e så såg jag att de inte ens hade skickar iväg den...precis som förra gången då jag beställde saker därifrån så togs det mer än tre veckor tillsammans med postens hantering o sv. Ändå så stod den att allt e på lager. Så jag avbeställde den o köpte en fr. HM ist. Men e lite osäkert på den så imorn ska jag åka in till the city o spanar i andra affärer med.

Tog en sväng förbi coop vid bäckebol o handlade gött gött hem så blev man vittne till en krock med. Ingen större men så tråkig för de inblandade. En som backade sin bil på en annan....rejält. Tittade just på Hellboy 2..sådär var den men bra tidsfördriv iaf.

Ha en trevligt fortsättning på kvällen god folk!

Datumet e spikat!

jäpp nu e datumet till the wedding spikat...hela 9 långa månader kvar...oj så många gånger jag kommer att hinna ändra mig angående blommor, klänning o m.m. Men bra då man vill spara lite extra cash till festligheten. Jag skyller allt på killen! Tog hem två brudklänningar för att prova de...(via kontakter fick jag hem de=) men så passade de förstås inte. Nu e det hårdträning som gäller framöver men fasen va svårt det e när mamma e här o lagar mat till oss....nu doftar det ljuvlig fr. köket så middag ska jag äta snart..kom hem för en stund sen bara.

DAGENS Thailand restips!

Ber att får titta på hotellrummet INNAN ni bestämmer er...billig betyder inte att det e oki MEN självklart finns det billga hotellrum som är bra...fast vissa ställer e rena ruckel..tycker jag då jag kräver mycket då man har småbarn o är på sin välförtjänsta semester. Lägg till någrar hundrarlappar o slipper sova med ovälkomna smågäster. Glöm ej titta i badrummet o UNDER SÄNGEN. E de nogranna så städar de under sängen med....



Fast denna rum ser ju lätt fin ut va...

Smink!

jag har ju lagt allt som har med skönhet o all det extra som berör mig på hyllan rätt länge nu. Tycker så mycket om allt pyssel med naglar o allt innan men så kom ju mina små änglar då var/är det roliga att köpa saker till dem. Men nu så känner jag att det e nog dags att rycka tag i mig själv en aning o inte låta sig "förfalla" all för mycket. Så idag kom min brors söta sambo hem till oss med sina Mary Kay produkter o visade mig olika make up o divs. saker. Oj! inte visste jag att det var så lätt att sminkar sig RÄTT. Resultatet blev ju så himla bra med om man får låta litet självälskad! Man ser ju bra ut ändå....med hjälp av spackel. Bilder blev det inget av då våran kameran e fortfarande spårlös försvunnen.


filmkväll...

såg filmen THE MIST nyss...usch! så äckligt o slutet var så hemskt!!!.....så tittar inte på den hörrni...slöseri på tid....natt natt

RSS 2.0