mig själv....

Skönt att jag kan/har kunnat slappnat av o inte har tänkt på de förbaskade a-kassan idag. Mamma min bjöd med mig på en runt tur i stan....tack snälla mamma! Ännu bättre när det e mamma som pröjsa allt...haha låter jag som en femton åring eller vad....nejdå några undies till att har under bröllopklänningen o så tittade vi efter glas som vi ska har till mottagningen/bröllops middag...så någrar stopp blev det samt ett besök hos stans sämsta kina buffé....ching eller ngt. tror jag den heter..den som ligger vid hörnet förbi Palace....det stället var en gång bra men nu består deras buffé av gammal räkor o "helade" kycklingbitar i nån slags gryta....blääää...så ska ju inte kina mat vara...jaja det e väl så att med sämre ekonomi så blir det sämre kvalite o sånt....jäpp där fick ni dagens gnäll fr. mig....

Sitter o blogga hos mamsen o papsen o passar deras hund...medan de e o tittar på en ny soffa o med sig har de Bella...som vanlig...hon e så fäst vid de..o det e jag o Jimmy så glad över att vi har familj som verkligen bry sig om våran barn! Så nu sitter jag o lileman o myser framför Mamma muuuu....härligt att bara vara!

Bäckebol skor!

Den äffarn har funnits så lång  jag kan minnas....åkte hela (nästan) stan för att kolla på nya skor till tösen som hon kan har i förskolan...var lätt nöjd med PAX skor som hon hade förra året. Men de har inte hennes storlek i de affärer vi var först! Tills slut chansade vi o stannade vid Bäckelbol skor (mitt i mot Coop Bäckelbol)...när vi ändå skulle in snabbt på Ikea...Säg bara så såhär...fr.o.m nu kommer jag att köpa skor till mina barn därifrån...va ju billigare o så fanns den i flera modeller, färger o storlekar....så en fin rosa blinkande skor fick tösen...de verka väldigt tålig med o dessutom hur söta som helst!  Bild kommer later ya!

Min fina mamma tog med oss o storhandlade mat, kött...ja allt..så vi ska iaf. klara oss någrar veckor framöver....frysen o kylen e fulltpackad nu...va ska jag göra utan min familj....så oerhört tacksam!

Klänning elller byxor???

Ja det handlar om min lilla lilla lilleman...hahaha...han ser sin syster i alla färglada klänningar o då vill han förstås oxå har på sig en! jo men du e en kille o Bella e en flicka...tja lite svårt att förklarar det till en ett åring...asch! va gör det han kan väl klär ut sig om han vill...ser bara för rolig ut när han går runt i en blommig klänning och sen sitter o leker med sina bilar...haha trollunge! Vad ska jag göra utan mina underbara busungar!=)

Deppig värre?

jag mår skit...vissa stunder då jag kommer o tänker på min dumma dumma a.kassa som strular sig...Ja god folk efter fem..snart sex månader har jag äntligen fått ett beslut! 192 kr per dag!!!!! får jag....ska jag leva på gatan hade de tänkt eller!!!! o det sket sig då jag de första månaderna fyllde i kassakortet fel!!! Ändå så ringde jag o frågade med minst tre handläggare då de första perioden skulle fyllas på o blev instrukterade hur jag skulle fylla på...KÄNNER MIG SOM EN IDIOT!!! Så nästa torsdag kommer min allra första utbetalning fr. a-kassa OCH GISSAR va jag kommer blir rik!!!!

För tänkt på att det e ersättning för flera månader!!!!.....ja så tänkte jag iaf.!!! tills jag ringde o frågade i fredags hur mycket jag skulle får ut.....kan ni gissar??? ca. 1200 kr!!!!!!!! ja nu ska jag leva som en drottning=( eller snarare som en hemlös person....blääääää på hela skit system!!!!

Tänkt att jag banne mig fick mera pengar då jag var mammaledigt och ändå hade jag inte jobbat så mycket innan (om man inte räknar med studier så jobbade jag i ca. 5 månader innan)....trots det fick jag bra penning MEN om man jobbat häcken av sig i nästan ett år innan o sen e tvungen att går på a-kassan ja FAN då blir det en helt annan femman!!!!

NEJ! slut gnällt fr. mig för denna gången...TUR jag har min familj o mamma o vänner som peppra mig o stötter mig i denna pest tid. Igår var vi hos "svärisarna" o grillade...allderas vindstilla o supervarmt....skönt att bara komma bort o rensa tankarna ibland...

So long god folk.....

aahhhhhh!!!!!

Ångest ångest!.....var o fixade till klänningen idag....shit! vad ska jag o tittar på andra klänníngar i butiken för när jag nu köpt en redan (andra gången)...oj så snygga jag såg o vet ni vad de kostade??? mellan 500 kr -2000 kr!!! Det var iofs. utgående modell men vad gör det....oh! sånt beslut ångest jag fick...men det får blir denna klänningen som e på g nu! Ingen mer velande..nej nej mig!....Det var ju ett tag sen jag köpte den så jag hade nästan glömt bort hur den såg ut....o det gjorde ju inte saken bättre då min mamma, bror o hans flickvän var där då jag hittade klänningen...ETT gott råd till alla blivande brudar! Köp klänningen med EN god vännina som ni vet har liknande smak för annars får man höra tusen råd fr. olika håll o kanter...o tyvärr e jag lättpåverkad....¤suck¤....men hoppas min klännign blir bra tills "the big day" iaf.!


So long!








I`m back!

hooo hoo var ju borta ett tag...hade ingen lust att blogga när solen skiner ute! Påskhelgen var lugnt o skönt! Svärisarna kom snabbt  förbi i torsdags då vi skulle passa numera deras hund...barna fick varsin påse godis! jaja det e väl  tanken som räknas...eller så e det bekvämtlighet deras mellannamn...men mina barn lider då ingen nöd på påskägg...det blev ju en hel del från mammas sidan`;)  jaja sen har man ju träffat folk som alltid ska tycka synd om sig själva o hela tiden göra sig hörda oavsett när o var...tur att dessa människor inte bor så nära oss längre...inte för att det spelade någon roll då de bodde typ fem minuter i fr. oss för deras liv var ju o alltid e så upptagen..ni som följ min blogg vet säkert vem jag menar...

nej till roliga saker ist! Imorn ska jag äntligen beger mig iväg o fixa brudklänningen. Den behöver sys om o läggas upp. Känns konstig men samtidig så overkligen att snart blir fru. Fick hem hindersprövning papper förra vecka så nu blir det av!

Skönt!j

Efter smatal hit o dit..folk som kopplade mig hit o dit! så fick jag tag på min "kontaktperson" jag hade i Backa bemanningen...dessutom e hon mammas granne. Kan inte alla vara så trevlig som henne! Så hoppningsvis räcker med de papper jag fick av henne....var så fräck o frågade om jobb med o visst ska hon skriva in mig i Backa bemanningen igen! Ska bara fixa papper på mina uppgifter o fr. polisen sen e det klart! Blir nog till höst men då vet jag vad jag ska göra efter sommarn iaf.....GÖTT!!!!

Ja men  än så länge e jag inte där det....slutet gott allting gott...eller hur säger man....för de på a-kassan ska ju godkänna mina papper...

Jo en himla tjat men ni e det enda som inte gnäller!...hihi

Jovisst..lillemannen har nog fått magsjukan! Vi åt lunch ute igår hela familj o det första han gjorde när vi sattes oss tills bord var att kasta upp! Tösen e liten varm så jag e på beredskap att bägge kan har det...så det blev påsklov redan fr.o.m idag...

Samtals jakt fortsätter!

ja så e det måndag o då väntar många samtal som jag måste göra för att fixa intyg till de där a-kassan....¤suck¤...

Solen skiner o så fort allt samtal e avklarat ska vi beger oss till banken samt hitta ngt. rolig till barnens fröknar...blir nog varsin gottepåse...för i år får vi ju köpa till två avdelningar...

Nya kjolar o klänningar stro högst upp på min listan...får ser om man kan tar en sväng förbi nån av klädbutikerna sedan...

Så mycket att göra o så liten tid....ha en skönt måndag!


det känns tomt på hyllan...får ser om man kan hittar ngt. vårig o ställa där...

=)

Hallå i stugan!

Var på pappas kalas igår..TREVLIGT! massor med thai o smörgåstårta o chokladtårta...så min duktiga vecka med motion o hälsomat e bortblåst! Ny vecka nya tag blir det imorgon!


Jippi solen skiner så nu ska jag går o leka lite med ungarna som verka vara uttråkad....hej då!


Våren...som gått gömt sig!

Läste att i Sthlm e det solig o härlig medan Gbg e det mulet o grått! Tänkte ju invigas mina nya ballerina som jag fick av mamma då hon var i Thailand...nu får de vackert ligga o vänta ytterligare några veckor..känns det som.

Jo en himla tjat om min a-kassa men ni kommer inte tror mig...jag tror inte det själv förrän jag såg brevet! Eftersom jag har jobbat o studerat o varit mammaledigt i olika perioder de senaste fem år så blir det luckor osv. Men detta tar ju f_n priset! De vill har intyg på vad jag gjorde JANUARI o FEBRUAUR 2005!!!!! Kan säga er att jag var höggravid med min dotter då hon kom 25 feb 2005...MEN alltså går de tillbaka så långt!!!???? Vet inte om ska skratta eller gråta åt det!

LIFE!!!

Grått igen...

visst väl att det var en tidsfråga innan det skulle blir grått igen....hoppas det blir klarare under dan...ska iväg till banken då nån av barnen lekt o spärrade min dosan...sen så ska vi iväg o titta efter nån rolig planta till morfar som fyller år idag....

Jo! o efter många om o men så har jag bestämt mig att börja som Mary kay fristående hudvårdskonsult...varit på två av deras möter o känner mig så pepprade (stavas?)...jag har ju aldrig trott på någons produkt så som deras. Som många andra har jag hyper känslig hy...tål nästan ingen hudvårdsprodukt...men efter har prövat på Mary kays produkte e jag helt sålt...e man inte nöjd så kan man bara lämnar tillbaka de...o det går ju inte annars inte med de andra som man köper i butikerna! 

Kommer börjar snart med detta men ska bara fixa lite start kapital först (som det alltid handlar om) sen ska jag köra på så det ryker! Hoppas på att jag kan börjar med detta inom snart framtid...vore verkligen ngt. som jag gör för först o främst för mig själv!

påskpynt....

Rolig med pynt lite här o var hemma fast i lagom dosor då!


life is good!....and funny...

<fina bilder på mina fina barn>




så lovely med det blåa....varsin morotsbitar efter lek på förskolan....


oj så brun jag såg ut men efter skjutsande på vagnen med två barn i uppförs backor så blir det så...=)


Bella bus agerade fotograf...

Frånvaron...

ursäktar min frånvaron men jag har helt enkelt inte haft lust eller ork till att blogga....försöker att inte deppa helt ihop då mina a-kassa ännu inte e igång! Sist jag ringde fick jag en tjat tant där hon hör på o tjatade o tjatade om allt o inget...om sig o om hur de inte hinner jobbar o handlägga osv....jösses tills slut sade jag till henne att nej nu räcker det jag ville bara fråga en sak o så håller du på o på o på....tja jag var inte otrevlig eller så skrattade hon en aning åt sig själv...kan ju inte skylla på de då min ordinare handläggare aldrig svarar....ringde just till a-kassan igen o nu vill de har ännu mera intyg!!!! Oh! jag blir tokig! jag har ju skaffat alla intyg det går att får tag på!!!



Sommar e det iaf!!! känns det som....för igår efter jag hämtat barnen....var det helt vindstilla o varmt! Bröllopet e snart så ngt. har jag iaf. att ser fram imot....ja o att mina barn e friska det e ju oxå ngt. man ska vara tacksam för....finns ju folk som lever i misär o eländer...så nej nu ska jag skakar av mig det negativa o ska strax går o sätta på steron o städa! Städa e så avkopplande för mig om jag får göra det i min egen takt o utan störningar då förstås..hihihi ;)


RSS 2.0