Allvetare???

hur stavas det nu igen..besserwiser..ja en sånt som vet allt..tror sig. Vi känner en kille som e väl runt 28 års ålder...han har alltid varit/ är en sånt som pratar pratar pratar o tror sig vet allt....idag kom de på Bella kallas..han o hans familj då. Det var ett tag sedan vi sågs o nu kom jag på varför! Oh! han har blivit ännu värre..jag o Jimmy gav varandra "diskreta" blickar under hans "tal"...jisses jag försökte säger saker typ fyra gånger men utan framgång då han inte låter andra tala. Sen ska han jämföra o skryter så mycket om hans visit i Thailand. Han e sånt där typiska gubbar som har varit nere i Thailand en gång sen när de kommer hem till Sverige då e han proff om allt som handlar om Thailand. Det sorgliga e att de flesta gubbar med thailändska fruar har bara sett ett litet bråkdel av Thailand o oftast ingen bra sidan. Nu ska jag inte låta dömmande men de flesta thailändska fruar e inte så "utbildade" o oftast/nästan alltid fr. något del av det fattiga landstället. När de åker ner så bor de oftast på nån sliskig motell.

Jag känner mig ännu lyckligare att Jimmy inte e en sånt! Han har respekt för landet och människorna. Alla har inte lika bra men de gubbarna som varit där nere ska alltid sitta o klanka ner på de thailändska levnadssätt o kulturen. Men saken är att de åker ju alltid till ställerna där det finns barer o flickor som säljer sig och sedan tror de att hela Thailand är sådant. Just därför väljer jag och min familj att i största mån undvika att umgås med thailänskor som har svenska äldre man. ALLA ÄR INTE SÅNT men tyvärr är de flesta vi känner sådana.

Men just den här killen som var hos oss idag e extrem besserwiser...jag tror inte att det finns någon som e värre än han. Tror mig han vet allt fr. himmel o jord! Han pratar med en som om han tror att vi andra har noll koll på världen! Så fort hans son på tre år skrek eller slog sig så skylle han på min Cevin! Min lilla son på 1 o 1/2 år alltså. Ja det eller så e det Bella som inte e snäll o låta hans son slår henne. Jag ryser varje gång jag tänker på denna besserwiser....kan inte någon tar ner honom på jorden. Någon som e rapp i käften!

Jäpp nu har jag beklagat mig färdigt för denna gången.....

=)


Rusning!

Dan har gått blixtfort!....tror det röda veckan e på väg...blir så irreterad på allt! Försökte mig på göra glasstårtor förut...va det smällter fort o det underlätta ju inte heller att våran frys e ju fullt. Fick springa ut till förrådet där vi har en frys till men fick inte upp dörren då en vaggan med massa saker står i vägen...oh! jag blir galen...ja nog om det.

Va lustig det e när  man äntligen bestämmer sig att struntar i att  ha kontakt med folk som gör livet surt för en så ringer de upp plötslig o låtsas som ingenting har hänt...märklig det där. Jag e en mjukis...har tendens att lätt glömma bort vad folk gjort mot mig men denna gången ska jag inte göra det. Orkar ju inte håller på o blir ledsen över sånna människor längre. Med tanken på att det e flertals gånger dessa vuxna människor utnyttjat oss. Så blåögd ska vi inte vara längre!

ska går o mysa med barna nu...ett bra egenskap som jag älskar extra mycket med mina barn är att de älskar att dega i sängen framför bolibompa med sin mamma...


=)

Finally!

Idag kom den efterlängtade väskan som jag fyndade på tradera....love it! Den andra vita kom redan i måndags o e superfin men den får dock vänta till våran....visa sen.

Var duktigt o drog med family till torget....lillemannen e slut o Bella ligger under matbordet just nu...vet inte vad hon gör...det lilla lurisen....=)

Ska går o tappa ett bad till kära Jimmy som för första gången på lännnnnnnge kommit hem fr. jobbet innan kl. sex! o det e p.g.a att han hade datakurs för annars så slutar han åtta på kvällen....men denna vecka e sista sena vecka för fr.o.m nästa vecka ska han får någolunda normal schema igen....den stackarn har verkligen inte haft det lätt! Min goa man!

So long gött folks!
=)

jag blir galen!!!!

Strul med kassa kort...mitt arbetsgivarintyg hade förmodligen inte kommit fram...jaha inte nu igen! Så jag har ju varit utan a-kassa sen i december...hur tänker de egentligen. Tänkt om jag varit ensamstående med två barn nu...vad skulle jag har gjort då! Har säkert ringt till a-kassan fem gånger nu men jag ger mig inte...imorn ska jag slår en pling till de igen. Får ju aldrig tag på min handläggare. Med tanken på hur många det e som har blivit o kommer blir arbetslös så förstrår jag att de har fullt upp. Gissa vad den "kvinnan" som tog mitt samtal idag sa? Oh! jag har ju fullt upp..man måste ju svara i telefon och sen går igenom pappersarbete också...så jag vet inte hur jag ska hinna med allt..jag får väl jobbar med fötterna också!.....Öhhhhh??? tror ni att jag blev stum då...o det enda jag sade till henne var mitt personnummer o om hon kunde hjälpa mig o kollar om mina papper som jag skickade in för två veckor sen hade kommit in för senast jag ringde så sade en annan person till mig att de hade fullt upp så min handläggare hade nog inte hunnit öppna alla sina post ännu......ja ¤suck¤...jag lider med de men jag lider ännu mera för mig själv....

Tur man har en snäll mamma som hjälper mig med mat o allt....jag ska tänka positiv för det finns ju folk som har det värre visst?!!

Hurra för Bella!

Jäpp! då e jag mamma till en fyra åring! Jisses! Fördelsedag barnet själv var på en kass humor...ville inte blir fotad eller sjungen för...ja nu börjar det. Kan ser det framför mig när hon smäller dörren på en o gapar o skriker o allt det där tonårsfaser som man hört så mycket om....men tills dess så hoppas jag på många kramar o mysiga stunder där hon kommer o kryper tätt intill en när hon behöver närhet o gos. Min lille pumpa....

redan ett år!

Satt o tittade snabbt efter en grej på min blogg så såg jag att nu har det gått ett år o en månad (cirkus) sedan jag började blogga....oj ett år! Tänkte just för sig själv att jag borde skriva ett dagbok för jag har så hyper dålig minne o så kom jag på att jag har ju min blogg! Fast det kan ju var kul med den traditionella dagboken med så jag kanske ska börja med en.....

fettisdagen...

jag har syndat sedan vecka ett med semlor!   var just o köpte en tårta till tösens födelsedag imorgon...160 kr för en tårta för 6-8 pers! Brukar alltid beställat tårtor på Eriksberg men antar att det går väldigt bra för de för nu har det blivit dyrare...Men otrolig goda e de. Nu ska jag fortsätta o syndar ännu mera med pizzan som vi köpte med oss hem...so long god folk!


Hurra hurra!

Grrattis säger vi till fina Emma som fyllerår idag! Bella var lite febrig så hon fick vara hemma idag medan lilleman var på toppform...rolig när lämningen blir bra. Så kom bror o Emma förbi en sväng o hämtade upp en lite blomma o kort som Bella ville ger till fördelsedag barnet. Tyvärr var Bella inte på sin bästa humor just då...

Så på onsdag blir Bella själv hela fyra år! Jösses....varje gång jag tänker på själva förlossningen så kan jag fortfarande känna av den onda smärtan man fick då...o självklart den härliga känslan när man fick sin nyfödda bebisen på brösten! Man får nästan en begär av ett litet bebis till....men bara nästan...

Måste sluta....nu står lilleman o skriker åt sin storesyster....oh! mina öron.....


rolig kommentar...

hahaha fick just ett roligt kommentar fr. en anonym som faktiskt länkade till en tjej men jag bläddrade bara i några sek. i hennes sidan....jag valde att tar bort hennes kommentar men tänkte i efterhand om hon menade som en riktigt fråga eller diss? så såg jag att hon hade skrivit ett inlägg på hennes blogg om just det ämnet o att hon själv tänker göra det...hihihi....hon frågade....citat: raring, kan du tänka dig att göra en läppförstoring?.....hahaha det var faktiskt en rolig kommentar tycker jag nu i efterhand....mina läpper e redan så stora...så jag kan ju inte relaterar mig till folk som vill göra en sånt....kanske förstora mina bröst! För efter två ammande barn e de så gott som borta....men om jag verkligen får chansen att göra det så blir det säkert inget för jag skulle aldrig vågar!

pic. update...

Dessa fina tröjor beställde jag fr. linus o lotta....jättenöjd..speciellt de fr. namn it...härlig kvalité!





 de fyra ovan (fyra sista) e fr.märket name it...jättemjuk o skön tyg...som håller efter många tvätt dessutom...
o de e på rea nu....

 
det blev en mössa o en ljusblått tröja till såg jag nu...nöjd med fyndet! 500 kr för 8 plagg!
så nu har lillemannen tröjor så det räcker ett bra tag fram över...nu e det bara byxor som behöver uppdateras med...

=)


Prins o prinssesa.....

Vi får ser om vi kan beger oss eller tösen iaf...till Hornbach idag. Killen jobbar men morfar kanske kan skjutsar oss dit. De har tema dag för barn idag...Satt just o spanade in en tv-skåp som jag vill har på blocket. Hade vi haft kombin kvar så skulle jag säkert har tvingat killen o hämtar den idag men har planer för att slänga massa möbler först...på tisdag så då får vi hoppas om den e kvar då.....ska fixa lite äggröra till barna nu. Deras favvo o min med för den delen....

So long!

=)

livets svåra val...

Ibland måste man göra/fattar beslut som man inte vet om den e bra eller dålig....idag blev det en sånt...just nu känns det bra men lite vemodig...återstår att ser...shit! va livet e tuff ibland...känns skönt att veta att jag har min familj som stötter mig...livet  går vidare helt enkelt....nästa vecka ska jag drar igång min bröllop planering igen...fick föresten ett trevligt samtal fr. min brudtärna idag som undra om min möhippa....trodde inte att jag ska har nått. Med tanken på att mitt umgänge krets e extrem minimal.

Ha det gött så länge god folk!

önskerlistan....

dessa önskar jag mig....snarast!=) men som det brukar vara...vill man har ngt. så får man kämpar för det själv...då får man ju garantera de!








saken e att jag har ju allt detta redan men inte i dessa modeller såklart....behöver updateringar i köket m.m. med
wishful thinking!

=)

What`s up?

ohhhh så långsamt.....killen kommer hem om två timmar...barna leker så bra med varandra..tur det då jag e ingen lek mamma men en riktig mysmamma (soffpotatis rättare sagt)...det snöa lite fortfarande ute...bra m. tanken på allt klimat förändringar så trodde jag att vi göteborgare aldrig mera f år uppleva snö....kommer ni ihåg snöstormen/kaoset..va det 
-98 eller nått...fick just ett sms att mina jeans som jag beställt fr. halens har kommit...undrar om man orkar sig till torget o hämtar de imorn? ¤suck¤ Ska visar kläderna som vi beställt till lilleman...superbra kvalité. Det var precis de jag hade hoppas på....name it e märket på de som jag e nöjdast med....pic. update later!   

Aja baja mig!

Nej det här går liksom inte...att vara hemma o e rastlös...viss  e barnen hemma men de ligger o susar o jag har ju inte gjort ngt. annat än tvättat o städat de senast två veckor så nu e allt hemma nästan tiptop! Jo! va gör jag när jag e rastlös då (borde egentligen läsa terori) men då går jag in på tradera o oj va billig det var här o där...nåväl jag kan chansa o sätta ett litet bud här o där...ja ni vet vad man säger...många backar små så.....så idag blev det en väska till...en liten vit nätt äkta (förhoppningvis) lacoste handväska...sitter o spanar in ett par stövlor till lilleman oxå...men vad kan man säga....shopping make me happy! (även nätshopping)....


latmask...

orkade inte väcka barna idag...de lågt så fint o sussade så vi kör en latmask varient idag...de får vara hemma när jag ändå inte har nån jobb på schema idag. Får ser om det blir nån pulka åkning sedan...om inte snön smällter bort så att säga....lillemannen blir ju så glad när han får vara med sin syster. Det märks då ka inte klänger eller sitter fastklistad vid mig.

Tog det lugnt med tvättande igår o såg nu att tvätthögen e enorm igen....över nattten! E det möjligt?!

Gårdagens fynd var fr. tradera....en gullig kopia liten sak...


sött!

=)

Hundvakt!

I dag e vi hundvakt för mina föräldrar...lustig det där då vi ändå hade en hund själv inte för länge sen...Lillemannen e hemma idag men tösen var uppe med tuppen idag o var på strålande humör...härligt! Killen e på väg till jobbat...börjar 11-20....efter fem år e jag rätt van att han har så knasig arbetstider....

Sitter o bläddrar igenom någrar sidor med resor till danmark....tänkte kanske tar en weekend resa med hela familj den veckan vi gifter oss....men vi får ser...kanske man ska tar o spara till den stora resan ner till värme ist. Jo nu har vi ändrat planer för bröllopet igen...vi struntar i BelParc o tänker hyra en loka i närheten av hemmet ist. Så slipper jag höra att vi typ överdriver med våran bröllop...men det positiva e att nu kan jag ju bjuda de man vill har med fr.början oxå. Mamma står för sin goda thaimat som vi ska har o bjud på. Kommer blir görr sköj med dukningar o sånt...ser fram imot det!

egoister...att jag aldrig lär mig!!!

Ska bara kortfatta mig (försöka) om ännu ett svek av personer som man trodde var sina vänner....vi ställer alltid upp...barnpassning utan gränser! (mat, kläder utflykter som vi själva har lagt ut för osv.) o föräldrarna dont give a shit hur deras unge hade det bara de får vara i fred...så har det känns för oss alla gånger vi har hjälpt de....men när vi behöver hjälp med en ynka sak såsom bärhjälp till en möbler då måste det göra det fort som f_n! för de e ju så jäkla upptagna....med tanken på vi har ställt upp för dessa människor tiotals gånger utan ngt. tillbaka så blir man minst sagt piss!!! J_vlar människor! Fr.o.m nu ska jag bara hjälpa de jag vet vi får ngt. tillbaka....synd att man ska känna sig att när man ger så ska man får...men det ska jag nog börja göra numera...

Jag borde egentligen tycka synd om de då båda snacka skit om varandra....mannen går runt o säger saker om sin ex. som de nu har blivit fast de typ lever med varandra eller e fortfarande ihop eller vad de nu e ändå....då menar jag riktigt äckliga fula saker...men jag har ju inte mage att berätta det till tjejen....o det lär jag ju aldrig gör heller då de e sånt mot oss....f_n det känns verkligen som de tid man har ängnat åt dessa människor var totally waisted!

Och om dessa människor läser nu denna inlägg så kommer jag står på mig för det e så jag känner mig om ER!

Sweet monday!

Oh va jag känner mig duktigt....vart o storhandlad med killen precis innan han börja (kl 11) så nu e kylskåpet fullt igen. Det går åt så enorm mycket mat (göttigött) när jag e hemma o lagar mat så gott som varje dag. Barna äter jättebra o det e vi så glad över men jag kan bara tänka mig hur mycket mat det kommer att går åt sedan under tonårstiden...

Men brrrrrr! va kallt det e idag men frisk i luften....snöa ner lite småflingor ser jag nu men tror inte det mer än så. Fast kag minns att för två år sen så var det så mycket snö så vi åkte pulkan m. tösen på hennes födelsedag (25 feb)...så man vet ju aldrig. Det kanske vräker ner sen!

Ville så gärna till dopet på en liten tjej till helgen men som vanlig när ngt. rolig händer så jobbar killen! Nu vill jag har mitt körkort så man slipper vara så beroende av andra...ja ni vet. Ska tar o äta lite o slänga in lite tvätt sen får vi ser om jag hinner tar en snabb tupplur. Gick ingen vidare med sömnen igår natt. För första gången i mitt liv så har jag ryggvärk som hör mig vaken hela natten...inte ens värktabletten hjälpte denna gången. Fy! undrar hur jag mår när jag blir 40! Måste nog aktiverar mig mera för detta går ju inte...jag e ju inte ens 30 o känner mig som 50 år!


Isabella på sin två års dag för snart två år sen!

P-botttttt!!!

Ja just det...fick en p-böter fredags...så dum har man ju aldrig känns sig innan. Efter letande av platser som tycks vara fullt överallt på Wigselngrensplatsen (Willys) en fredag morgon?! Så fick vi en plats längst bort av en härlig snäll par som vi fick en biljett av. Kollade snabbt att det var en timme kvar på biljetten...så snällt tyckte jag. På väg tillbaka såg jag att p-lisen höll på att lappa en bil...ja log o sade till Jimmy..hihihi nu e det nån som inte blir glad sen....väl framme i bilen upptäckte Jimmy att VI SJÄLV hade fått ett böte! Jimmy rusade ut men stoppade som tur var av att hans mobil ringde. Jag satt i bilen o försökte komma på en massa grejer som vi skulle säga till p-lisen...till min fasan såg jag att biljetten som vi fick av de snälla pensionärs paren var ju för fasen ogiltigt! Oh! så dum...den var ju från i måndags! Men hur tänkte de där paret? Hade de själv den biljetten eller vad?..nu var det våran slarvfel som tror på andra o det gör vi inte mera gång....fy världen! 400 spänn blev det iaf. ¤suck¤

Men jag kan inte slutar tänka på de så kallade snälla tant o farbrorn som gav oss biljetten....visste de att det var en gammal biljett eller trodde de själv att det var en ny o som tur var så klarade de sig utan en p-böter själv.....minns att när "farbror/gubben" räckte mig biljetten så tittade jag även på tanten för jag ville tacka henne med men hon såg rätt sur ut o tittade bara åt annat håll...jaja det e bara att betala...¤suck¤ igen....

Valentine´s day o tradera fynd....

Ursäkta min frånvaron men idag har jag bara öveningkört...känner mig så jäkla nöjd! Nu kan jag backar in bilen, någonlunda fickparkerar...e sjuk stolt över mig själv! När jag började så tänkte jag att inte en chans i hela vida världen att jag ska kunna köra i rusningstrafik, backa, köra i stan osv. men nu kan jag göra allt detta o lite till utan att vara nervös längre...TACK vare min underbara blivande man som står ut med mina utbrotter!


Mera update later...nu ska jag försöka lägga ut lite grejjer på tradera...mycket saker som jag inte använd på åratal...får ser om nån nappar....

En "big bag"



Lite smått o gott...

Tekniska såklart!

En bra alla hjärtans dag present e så klart ngt. tekniska...eller hur. Fick blir en mobil till mannen. Nu e han nästan nöjd! För helt nöjd blir han den dagen mobilen kommer (beställde via internet). Sony Ericsson c902 fick det blir denna gången....

Tänkte tar tösen till bio för att kolla på Bolt idag...får ser om mormor kan passar lilleman. De fick vara ledig idag då det blev väldigt sent igår p.g.a bus o stoj här hemma. Vi passar på att busa så mycket det går nu när de e små. En dag så tycker de att vi e pinsam o vill säkert inte vara med oss längre=)....hoppas inte....no rules här inte..hihihi....inte när det e sportlov iaf.


LEDIG hela högen!

Barna har studiedag, mannen e ledig (varje tisdag) o jag har ingen jobba idag....yihaa...här ska det städar o skrubbar...jag har helt enkelt blivit en städtant! Men hur kom det sig att allt blir upp o ner efter någrar timmar igen...¤suck¤...

Ska nog tar en sväng med tösen in till stan o försöka hitta ngt. till mannen tills på lördag. Bio e ju klart då jag har tre biljetter kvar som jag fick från mitt förra jobb...billig o bra (gratis helt!)....

Ska möbler om (tillbaka) vardagsrummet...fick ett ryck o möblerade om  vardagsrummet i söndags då vi fick hem en ny hylla men det blev inte så bra. Sen ska jag ber mina kära att sätta upp tavelhyllan ovanför våran säng senare...love tavelhyllor!

So long!



busig...

Hjälp....valentine´s day!

e helt tomt i huvudet...som vanlig...vad ska man köpa till sin kille...hade tänkt bio o fika men vill oxå ger honom nått....inte de traditionella saker såsom kallingar o sånt tråkig nu---men vad?

effektive!

dagen gärning var att stryka upp killen tusentals jobbskjortor o vanliga...DONE! Tur att man haft "strykning" som yrket innan. Fast det var länge sen man strök med vanlig strykjärn...på jobbet hade vi stora skjortmaskiner som man kunde fixa en skjorta på en o en halv minut! Imorn ska jag stryka upp alla killens femtontals pike`tröjor...får skylla mig själv då det e jag som för det mesta köper kläder till honom. E ju alltid lättare att köpa till andra än sig själv..eller hur..

Ja idag kom äntligen våran inbjudningskort till bröllopet....var faktiskt inte som jag förväntade mig  men i dagsläger orkar jag inte vara så kräsen....plötsligt så har jag tappat suget...främst e det killens mamma som gång på gång fråga oss samma saker hela tiden! Varför kan inte hon LYSSNA o komma ihåg saker o ting man berätta till henne ist.! När man trodde att man har kommit i kontakt med människan så säger hon saker som man blir helt paff på nästa gång man tala med henne...

jag e gnällis idag....

Dagens ris!

På tösen avdelning har det börjat en ny pedagog. Första gången vi möts var stelt som vanligt. Häromdan möte kilen henne sittande bekvämt o smörjde in sina händer o kommenterade... " jag måste smörja in händerna varje gång jag tvättar mig o det gö jag många gånger per dag"....viss det e normal....så idag mötte killen ännu en gång av en smågnällig pedagog..."oh! måndag o fredag e så jobbiga!"....ehhhh! jag vet att man e bara mänsklig MEN det e ju faktiskt hennes ANDRA veckan på det nya jobbet!!  Hon kanske har det jobbig hemma eller så men komigen människa lite lite lite gladare kan man väl vara....o dessa två tillfällerna e bara en av de många gångerna som vi har märkt att hon verkligen visar att hon "brinner" för detta jobb....NOT! Jag menar ännu en annan gång e att när hon såg oss komma lämnar tösen var när hon lycklig var på väg till personalrummet o då var hon hur glad som helst o typ utbrast...oh! nu ska jag har rast o klockan var ju bara 9.30!.....viss hon var säkert tidigt den dan men hallå eller!

oki nu klagar jag väldigt mycket på henne men man blir så arg att bara för hon har förskoleutbildning så petade de bort en annan fröken som bara var barnskötare....en jättebra pedagog som både föräldrarna kunde känna sig trygga för o en pedagog som barnen kunde komma till...o hittade en massa med barna...

Ja det e väl det skon klämmer för mig....men det e orättvis när de går efter papper ist. för persolighet...ja ni förstår. Kanske tar jag extra illa upp för jag oxå e en barnskötare.....men vi gör ju inte sämre jobb bara för det..snarare tvärtom! Medan förskolelärana springer runt med deras pappersjobb o bla bla bla så får barnskötare verkligen jobbar i barngruppen! ja ja nu e inte alla förskolelärarna sånna men de ställerna som jag varit på har jag fått de intryck..tyvärr!


Flummig inlägg som vanlig men det bjuder jag på....


Fullt hus!

Har haft sällskap av Bellas kompis Sofie hela dan idag. Jag bjöd in henne så hon kunde leka med Bella o Cevin medan jag fixa o dona här hemma. Visst var man en optimist men det gick bra ändå. Stackars lilleman ville så gärna leka med flickorna men så fick han flera knuffar av sin syster...inte bra! Han ramlade så illa sist så han slogs läppen...var ju blod o sånt med! lilla lilla fisen...men nu e det fullt fart på honom igen medan systern ligger helt utslagen på soffan...vi väntar besök av en liten dam...kommer att blir spännande med en liten bebis i huset....undrar hur lillemannen kommer att reagerar...han e så mammig medan Bellan har tjatat om lilla bebisen heeeela dan...

pippi!!!

sitter o diggar pippi låten med barna...

Black Ingvars - Här Kommer Pippi Långstrump
grymt!


cool dag

oh så skönt m. en napp med barna sådär mitt på dan. Vaknar allihopa gottesugen...hihihi ska strax messa över "gottelistan" som Jimmy får handlar hem. O så en rolig saknu när jag blivit äldre o äldre..hihi e att jag blivit förtjust i jordgubbsglas..för annars e det bara choklad i stora last som gäller.

mamma kom förbi en stund förut o hade köpt med sig kycklig, räkor o annat gott som jag kan har o lagar för barna i en vecka! snäll mormor! jag har ju en tendens att bara handlar i närheten av hemmet...beger mig in till stan för att handlar fr. asiatiska affär kanske en gång per månad medan mamma e där oftare så då passade jag beställa hem lite saker...utan att själv behöver lägga ut..hihi det kallar jag service det!

tillägg!!!

jo om den som kommenterade i mitt förra inlägg om att hon försöka göra ngt. åt barn som "hängs ut" på nätet....DU kanske ska börja med att namge dig själv o länka till din blogg som du skrev om....hjälper det att vara anonym tror du?

trött...

fick just en lång lång lång lång kommentar om att man inte bör publicerar bilder på sina barn osv. Hon har ju rätt o jag kommer verkligen vara försikta med det framöver men jag blir ju samtidig väldigt skrämd av sånna kommentarer....vet att det finns många dårar ute men det e ju ingen stötande bilder jag lägger ut på  mina barn o bilderna på t.ex. facebook har jag begränsad att bara mina vänner har tillgång till de. Jag vill verkligen inte går runt o tänka på en massa hemskheter...det räcker gott o väl att jag mår illa varje gång jag lämnar mina barn på dagis o ibland så kan jag inte rå för allt hemsk man tänker på som mina barn kan råkar ut för men man måste kunna leva o njuta av vardagarna med. Jag väljer alla bilder som jag lägger ut på min familj väldigt omsorgsfullt...nej nog skriva...

Snart helg!

Gött att jobba en dag sen ledig dan efter....vi var uppe i "savfjället"? idag med....bra träning...så nu e min jobb veckan DONE! för denna gång. ...e det sportlov nästa vecka??? redan! Blir nog ingen jobb för mig då...ska passar på att fixa  klart våran nya "kontor hörna" i sovrummet iså fall. Sen en massa samtal som väntas igen. Det tar ju liksom aldrig slut!
Ja så e det ju alla hjärtans dag nästa lördag ja....vad hittar man på med två småbarn som går o lägger sig sent på kvällen då. För när de väl har gått o lagt sig så e man ganska slut själv..haha killen o jag får tar igen allt mys om någrar år..typ om tio år eller så....

Jobbdag...

Fick samtal av en av pedagogerna på den avd. jag ska jobbar på imorgon. De behöver extra hjälp. Så ist. för att jobbar som språkstöd ska jag hoppar in som vikarier. Ska med andra ord jobbar fem timmar ist. för fyra. Gör ju inte alls mycket. Blir rolig att för första gång som jag ska jobbar med de på riktigt om man säg så. Så imorn ska jag på med extra tjock strumpor o raggsockar....hör ju på att förfrysa fossingarna sist. Jag har diffenitive blivit känsligare. Förstår inte att man kan frysa så. På kvällarna e mina händer o fötter iskalla. Tror mig! jag kan lätt går i bara en t-shirt under vinterjackan FÖRR....men nu e det en annan femman...tyvärr....


önkerlistan till hemmet...

till hallen

till sovrummet


till vardagsrum...

till "kontoret"....

allt fr. ikea....sen kan man ju plocka en hel del till om man fick fria händer o no limit i plånboken då...

=)

Ledig dag...

lillemannnen e hemma idag..han slogs huvud igår...inte så illa men jag kände att jag ville ändå att han ska vara hemma ifall....ja mamma instink helt enkelt o så en helt egen dag tillsammans...nu ligger han o susar gott i stora sängen...så mysig...

Är helt nöjd med våran nya matsalmöbler...den hade stått i brorsans kontor så den e så gott som ny då de inte använt den så mycket...bara när man får besäk av kunder o sånt....Fick hem en sånt ikea hylla tilla Bella med...nu fick vi plats med "nästan" alla hennes saker...ska ev. skaffar större mysig säng till Lilleman för hans spjälsäng har gått sönder...så nu ligger han med oss i sängen...puh! kommer blir svårt att lära honom att ligga i sin egen säng igen....jag vet det e ju våran egen fel....ska nog in i blocket o letar...där kan man verkligen hittar mycket bra fynd....jag har lyckats sälja allt som vi vill sälja just via blocket....



haha julstjärnan e kvar...ja jag vet...det har dock inte varit tänt på sen länge
men jag ska byta gadiner i tösens rum snart så då passar jag på att tar ner de sen.....=)

bad update....

har jobbat i dag...vi var i skogen i tre timmar ute i Mölndal. (jobbade i förskolan idag)....ohhhhh känner mig sjukkkk o huvudvärkkkkk....känner att kroppen e absolut inte som innan jag fick barn. Måste accepterar att man blir äldre o äldre. Ska köpa några vitaminer o blutsaft som jag drack då jag väntade barn. Har nog dålig med järn o sånt med. Imorn e det ingenting på schema så jag hoppas på en lugn o mildare väder....



Cevin gillar att spexa...


=)

Helg...update..

Som nästan varje helg så blir det inte så mycket uppdateringar....för då passar man ju att umgås med familj osv. Vart o hämtade nya köksmöbler o en ny hylla till Bella...ja det va lördag...söndag bjöd det på en tur till ikea...mera update imorn. Nu sängen....natti natti!

RSS 2.0