Svensexa...

Idag blev killen kidnappade av min bror o en till. Visserligen visste vi om det redan. Åkte iväg tidig o fixade en massa med mamma. Jag e så trött nu...o en del återstår...kom hem o mötte av en tomt flaska champange o nått gött rester som de tog med sig.

För min del har jag begärd en lugn stund för mig själv. Har varit knasig samt är konstig nog i den där vecka vi kvinna har en gång i månader...plus huvudvärk o frossa. Så nån riktig möhippa har jag tråkig nog förbjuda. jag orkar bara inte. Men några fåglar har viskat till mig att min kära framtida svärgerska ska drar med mig på en spa. Lugn och ro det är vad jag verkligen behöver!

Pic. update..



VECKAN SOM GÅTT...


Sannegårdhamnen...köpte mat fr. BK o åkte över till hamnen innan Liseberg...
Barnen har regnställ på sig p.g.a innan dess var vi ute på lotten o grävde...
Glömde tar bild på utsikten...fullt med båtar...riktigt mysig var det...


Mjukglass efter Ikea shopping...Pappa Jimmy såg skrämd ut..hihi


Trodde man att våran små är alltid ute o grävde med oss...så har ni fel...så här är det när vi
är ute på kolonilott...sittande på varsin stol med gött gött till medan mamma o pappa jobbar...


Bella nöjde sig med ett åkt tur på "Bilen" när vi var o köpte en present till hennes kompis...i leksaksaffär!

o

Äntligen har bebisen kommit!!!

Ja inte våran..våran har ju kommit för länge sen..haha..utan en vän till oss...De har en pojk sen innan o önskade sig en flicka (jo jo det spelar ingen roll utan en frisk osv.) men i af. fick de som de önskat! Hur söt som helst. Jag var snabbt o shoppade massa söta kläder till lilltösen. Oh! så massa söta. Känns så sköj att jag i vanlig fall kan shoppa både pojk o flickkläder. Men det var ett tag sedan jag var i bebis avdelningen.

Solen skiner fortfarande. En snabbis med grillning hann vi med så nu e vi hemma o "chilla".

Killen ringde o bad sin far om en tjänst..blev blank NEJ! Dum av mig att förslog det från början. Vi ville bara att han skulle ringa till Citreon verkstad till oss o fråga om de kunde laga kylan som REDAN gått hål i. På "god will" (stavas så?) för våran bil e ju knapp TRE ÅR gammal! Ja, efter killens pappa låter mera "sträng" o vuxen..ja "gubbig" kan man väl kallar det...hihihihi medan killen min låter som en snäll ung kille (som han då är)....jaja men det e ju så...det går ju alltid bättre med någon äldre....visst måste ni väl har råkat ut för "ungdiskrimenering eller vad det nu kallas". Och andra sidan så tänkte jag eftersom de inte alls hjälpt oss med några förberedelse alls med bröllop så kanske han vill hjälpa till med ngt. annat iaf.......jajaja fel av mig igen...

Happy!

Jippi! Nu börjar mannens semester! Oh! En vecka kvar innan jag blir fru Karlsson! har verkligen inte varit nervös eller så..så som många tjatat o frågat mig om men nu har det faktiskt börjat kännas lite...ja inte nervös pirrig i magen eller så utan mer sentimental...

Underkjolen gjorde klänningen så STOR men det kör vi på! Satt o tittade o bestämde mig för vilka slags färg o blommor jag vill har till brudbuketten med mamma förut...SKÖJ!  Bella sover borta hos mormor o morfar igen..det har hon gjort de senaste helgerna. Glad att hon är så glad i de!

Var ju länge sen jag satte ut bilder...Liseberg premäir har vi ju redan avverkat...tur nog var det samma helg som de hade trädgård mässan. Var fullt med fina ting..o självklart shoppade vi hem massa fina blommor till balkongen. Sommarn e verkligen här trots det gråa vädret vi haft/har idag....

.


små grodorna tyckte Bella nog att det har blivit utjatat...dock tyckte pappa Jimmy att det var görrsköj..=)


Lillemannen var inte så förtjusta i attraktionerna men i allt annat gött..


Sorry!!

Ledsen alla som ringt oss o inte fick svar!!! Känner mig så dum! Har förlagt mobilen igen....väl hittat stod det att vi hade 40 missade samtal!!! Dum som jag var glömde jag även av att jag hade kopplat hemtelefon till min mobil...så alla ni som har ringt....jag ringer tillbaka så fort jag kan...måste rusar nu..kramar!!!!!

kvällen....

Nu e äntligen Jimmy hemma så nu blir det någrar minuter framför datorn....tja en stund iaf....Minne min e så dålig så jag känner mig tomt i hela huvudet! Saker o papper som jag har lagt undan så bra att jag inte ens minns var jag har lagt de...

Efter massa mailande har jag lyckas tagit reda på att min underkjol till brudklänningen e framme o väntas att blir uthämta.  Hoppas det stämmer! En sak mindre att tänka på....det lustiga e att den butiken jag köpt klänningen ifrån (samma stället som fixa skrädderi arbetet) har udda öppningstider...mån-fre 12-18 o lördag 10-14 eller så....vill ogärna släpa med mig en stor underkjol på bussen så det får blir att jag får ringa till min söta tärna som kan skjutsar mig dit nästa vecka..hihihi...

Har tänkt litet smått om vi skulle tar en mini semester nånstans...ja hela familjen. Tror inte att jag skulle tycka det var sååå rolig att åka bort utan mina barn i någrar dagar...det blir ju så tomt och tyst!....Kanske dags eller weekend resa till danmark eller så...Legoland = honymoon....=)


Händiga Jimmy som fixar våran "lådan" på kolonilotten...o ja ser ni ogräset bakom...det
e våran lott det...mycket jobb men vi har ju inte bråttom heller....
känns bra att vara utomhus så barna kan springa runt o leka.....
man får hittar på ngt. när man inte har ett eget trädgård ännu.....

miss...

opss då!...glömde o skickar iväg en inbjuningskort till ett par bekanta till familjen...ja blir väl ett samtal ist. Var rolig att de man trodde inte skulle kunna komma KAN komma. Känner mig så varm om hjärtat..säger man så=)...en av Jimmys kollega hade redan hunnit frågat deras chef om han kunde vara ledig just den dan vi gifter oss. Känner mig så hedrad att folk gärna förlorar sin inkomst för en dag för att komma till våran dag!..ja krånglig skriven men ni förstår hur jag menar?=)

Prästen har äntligen hört av sig...dessvärre ringde han o var så där kaxig eller om han försökte vara skjojjig vet jag inte men det kändes dum...tja ni har väl inte ångrat er eller..hohoho....ehhh nej svarade jag kort då....blir rolig och träffa honom på måndag...nyfiken hur han ser ut o sådant...för per telefon verka han rätt flummig...fast det passar oss då vi e ganska flummiga själva..haha...

Jo ja min kära mormor i Thailand har skickat massa söta pyjamas till ungarna. De e hur söta som helst. De har massor med sånna där roliga figurer på kläderna där nere. Blir rolig när vi ska dit nästa gång! Då kommer jag med tvåbarn! haha halvutlänning kommer mina barn att blir kallad för....fast där nere säger de det på finare sätt. Inte så nedlåtande som det blir när man översätter det till svenska.

Ojdå! nu sitter lillemannen o rensa i min plånbok...bäst jag plockar upp de innan han gör sönder mitt id-kort o sånt....buse!

Barn ensam i bilen!!!

Fy! hur kan man lämnar sina barn ensam i bilen???!!!! Vid hämtning idag kom en pappa o ställdet sin bil bakom våran...vi var på väg tillbaka till bilen efter hämtningen då Jimmy upptäckte ett litet barn sittande i bilen allderes ensam. Idag vid två tiden var det ganska varmt o i bilen e det lätt hett...SPECIELLT då solen sken rätt igenom på barnet!!! Barnet lågt o sov medan pappan sprang in o hämtade sin äldste pojk som går i Bellas avd..Självklart stod vi kvar o tittade efter om han kommer och precis innan han dögt upp var jag på väg tillbaka för att hämtar en pedagog eller någon som kunde hjälpa till med barnet?...precis då kom han tillbaka o satte sig i bilen. Visst såg han att jag blängde o gav honom en sur min men den pappa satte sig cool lugnt i bilen o satt o tuggade sin jäkla tugggummi o verkade helt oberörd!!!

Fy! för sånna människor...den lilla barnet satt allderes själv i en HELT STÄNGT bil!!! Inte en enda ruta nere. Jag är så jäkla arg på mig själv att jag inte sade nått till honom!!!! Väl hemma kunde jag förstås inte släppa detta så jag tänkte på hur länger den lilla barnet måste har suttit själv i bilen. Kom senare på att jag såg när den pappa kom då var jag på gården o var på väg och hämtade Bella på andra sidan av gården. Allt som allt så kom jag till att det barnet blev lämnade i en varmt bil i över tio minuter om inte mera!!!

Är så förbannad på mig själv att jag inte sade ngt. till honom. Så om jag ser honom imorgon ska han banne mig får höra på ett o annat!


Jag har läst så många historia om hur föräldrar lämnar sina barn ensamma i vissa situationer. Men det där är så olika. Behöva man springa en trappa ner o kolla till tvätten medan ens barn sover eller om man snabbt behöva vara i fred vissa stunder då man behöver går på toalett o sådär e klart normalt men ni förstår säkert skillnaden. Denna pappa hade ställt sin bil där man inte har någon som helst tillsyn/uppsyn till bilen då den stod parkerade på baksidan av förskolan.

Ja nog om det..Oh! det har varit så mycket idag så jag behöver semester!!! Vi fick dessutom ett samtal av killens föräldrar för en stund sedan....ja ni vet att de har tagit hand om vår lilla hund numera men nu efter sex månader tycker de att det inte blev som de hade tänkt sig...killens mamma har just opererat axeln så nu orkar de inte med en hund....ja de bor ju i ett hus med en jättestor tomt o skogen intill...jaja det är ju jobbig att mata hunden och släppa ut honom på trädgården någrar gånger per dag...antar det iaf.....¤suck¤

Ja ni life is god va ;)

hej!

ville säga hej......ja hej så länge...har varit o är fortarande sjuk....har mensvärk, huvudvärk, träningsvärk, illamående...ja u name it!.....hoppas allt försvinner snart för detta får ju vara...har bröllop att planera o saker att fixa!...tur man har en goa kille som fixar det mesta när man inte är i form...

Klick! Klick!

Puh! nu e mannens smoking skjortan o Cevins "bröllops kläder" hemklickade....ohhh tänk om de inte skulle hinna i tid! Jaaa nästa bekymmer...e ute  fyra veckor i god tid...hoppas jag...snart e allt inhandlad o klart att grejja o förbereda.

Prästen har ännu inte hört av sig! Skickade en arg mail till den ansvariga för två månader sedan därefter två veckor senare fick vi samtal fr. prästen som skulle vigar oss...nonchalant o arrogant e nog de rätta ordet för honom...allt var ju så lätt o bla bla bla....allt skulle fixas en eller två dagar innan så jag skulle absolut inte tänka på det då....Ja lätt för han att säga...så strax ska jag tar o ringa den där prästen igen....

Solen skiner igen iaf.! .....bakom någrar gråa moln...

Jo! förresten så e jag o Jimmy riktiga pensionärer nu...hihihi...vi har hyrt en koloni lott i närheten så nu ska det odlas....haha så komisk då jag e en riktig stadsmänniska...Jimmy ser fram imot grillningen som vi alltid brukar blir bjudna till av alla snälla thailändskor som oxå har sina kolonilotter där...det första han vill köpa e inte spader eller kratta utan en grill....ja gött att grillar brevid sin lott fullt med ogräs...=)


slut!

E helt slut i kroppen! var ute o flängde sedan 10 i morse o kom hem för en stund sen...fick tag på en del som vi ska har till "the big day"...nu återstår det någrar nätshopping..puh! pengarna försvinner som flugor(eller hur säger man..haha...ni fattar)...ännu värre när man har ont om de!!!

E ursvulten (stavas?)..igen!....så nu blir det mat...o ja jag äter middag vid kl. åtta på kvällen....

design...

satt o lekte lite med blogg designen...nu när bägger barna susar...ser bra ut från min data iaf.! Vet att det blir alltid annorlunda när man går in på min sidan från någon annan datorn...

Besök...

Skulle får ett besök av en gammal vän men blev nu tvungen att ställa "om" den...lillemannen e sjuk o hostig o tösen verka med off...det e ju så..ena stund supervamt sen kan det blåsa kallt emellanåt...snuviga av pollerna e barna med..stackars busar...

Så idag blir det ännu en slapp dag hemma...killen smsa just o skrev att han har tråkig på jobbet...lite upp o ner e det där han jobbar...men imorn e alla vi lediga så jag tänkte vi skulle beger oss efter en smokingskjorta som killen ska har på våran dag...hoppas vi hittar en...med bra pris annars e jag tvungen att beställa hem en. Vill gärna slippa frakt avgift...ja så ser våran liv ut numera...mycket med bröllopet nu...det närmar sig!

En sak som jag äntligen bestämt mig e tårtan! Skulle ju har bröllopsbakelser först men nu blir det härlig choklad mandel tårta ist..med massa goa frukter till. Maten ska vi (mamma o jag) fixar själva...det kommer blir bra. Har hittar en bra meny som e lätt att göra. Buffé blir det. Hoppas jag får hem min underkjol till brudklänningen snart...så kan jag får klart klänningen i god tid! Nu e det bara lillemannens kläder kvar men det ska vi tittar efter imorgon med.


JA! jag fattar svenskar!!!

var o grillade i dag på en kolonilott som mammas vännina har...hela gänget på nästan 10 pers inklusive våran småttingarna...hundarna var med oxå....på väg till en fotbollsplan intill skrek någrar "utländningar"...med kraftig brytning åt mig men jag lyckades förstår vad de skrek..."ingen hundar här!"...oki..vill inte bråka så jag gick vidare...men det kunde jag inte riktigt göra ändå då både de gamla tanten o mannen fortsätter o skriker åt mig...jag fortsätter o nonchalerade de...vill inte förstöra min dag...men så skrek gubben att DETTA e första o sista gången jag säger till dig....MEN va fan!! tänker jag..jag har ju inte sagt ett ord...det värsta e att min brors flickvän gick samma väg innan med mina föräldras hund men antagligen vågade de inte säga ngt. till henne efter hon är svensk....ohhhhh!!!! att jag alltid ska råkar ut för idioter o så blev jag arg på mig själv att jag inte öppnade käften o skäller ut de idioterna som de tror äger kolonilotterna...

varför jag tror att de inte vågade säga ngt. till min brors flickvän...för att hon är svensk tror många säkert att jag har fel men så e det...dessa oxå "utlänningar" e så fega att de bara våga skrika o bråka med folk som de tror inte kan ngt....men det e ju det där med fördomar..jag har det..det förnekar jag inte men jag tror att de flesta faktiskt har det med fast alla kanske inte vågar erkänner det...viss e det väl vanlig med liten asiatisk tjej som inte kan så bra svenska...det blir ju så att folk drar egna slutsatser...men hej THAT`S THE REAL LIFE!!!

RSS 2.0