Live now!

Är så utvilad så man nästan fått liggvärk...höhö....ungarna e så söta....så snälla snälla låt de alltid vara så här goa hela tiden!

Tycker det e skönt när det regnar...visst e sol bättre men ändå...fiskmaten har jag ju glömt att köpa hem igår så det får vi fixar idag...

Ska packa övernattnings väskor till ungarna med...bäst att börja packa tidig ifall man kommer på ngt. man glömd. För första gången ska lillemannen sova borta. Storesyster är ju redan så rutinerade. Kommer blir bra då de ska vara hos mormor o morfar. Skönt att har de bor så nära. Om vi ska flytta någon gång i framtiden så vill jag gärna bor nära de då med!

Lillebror bor ju i Mölndal men DE e väldigt duktiga på att höra av sig o komma o hälsa på oss. Vi däremot e dålig på att ringa folk. Men min duktiga bror har nu kommit in på en KY-utbildning till höst så då ska de flytta in till första långgatan där de fått en annan lägenhet. Då blir det säkert flera spontana besök fr. oss! (hoppas)

Senare ikväll ska vi på "inflyttnings fest" hos en vän som fått en lägenhet i Majorna med takterass! Spännande hur lägenheten ser ut!


Cat fight!...nejdå de skojade bara med varandra...de kiknade av skratt....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0